Co do projektu nie mam uwag. Gdyby to uszyła dobra firma nie miałbym zastrzeżeń.
Skoro projekt jest OK to co jest nie tak ? Co to znaczy dobra firma?
Jeśli materiał jest ten sam co w wisporcie to sory ale ja widziałem i dotykałem coś innego
.
To pomyliłeś plecaki i na pewno nie macałeś nowego Raidera.
Może i to faktycznie jakaś Cordura ale jebitnie żółtej produkcji bo w egzemplarzu w sklepie który macałem nawet wybarwienie materiału było skopane jakby to były jakieś stocki
...
nawet bym się nie przyznawał że nie potrafię odróżnić materiałów. Cordura 500 nawet ma metkę. Wybarwienie ? Coyote ładniejszy od wielu materiałów jakie widziałem. Co ciekawe identyczne z tym z DA. Więc albo się mylisz i widziałeś inny plecak, albo masz problemy ze wzrokiem i nie rozróżniasz kolorów albo na siłę czegosz szukasz żeby się dowalić. Zresztą..w dobie aparatów w komórkach nie ma problemu ze zrobieniem zdjęcia. Teraz HTX ma bardzo dobry system kontroli jakości a same plecaki są robione w Wietnamie w fabrykach które szyją inne zajebiste produkty dla innych firm (wiem bo byłem i widziałem ) i nie ma możliwości żeby uszyli coś ze stocku, czy w jakimś innym kolorze.
Niech w końcu zrobią w tej cenie coś z dobrych materiałów.
eeeee...no właśnie zrobili.
Na podsumowanie w momencie kiedy oglądałem plecak przypałętał się jakiś gość i pyta się "To ACM?"

Nic dodać nic ująć.
jak ostatnio stałem na targach to gość na stoisku Fjallravena podszedł i powiedział że to gówno. Czy to jakiś argument ?
No ale sory płacę jak za najnowszego mercedesa a dostaję ledwo golfa 3
Pokaż no mi mercedesa i pokaż golfa 3 bo zdaje mi się że mamy jakieś inne kryteria
Ale nadal się łapie na te ich "dobre" produkty i czasami coś kupię dla tego, że masówka więc łatwo dostępne
Jeden przykład co ostatnio kupiłeś z nowych produktów i było "dobre"
Chociażby taki dragon egg. Swoją oliwkę kupowałem chyba za niecałe 500zł nie pamiętam 470? Teraz widzę, że stoi za 450 co jest przegięciem za plecak którego jakościowo na prawdę porównałbym do jakiś chińskich podróbek za parę dolarów.

Totalna ignorancja. Nigdy nie widziałeś albo dobrego produktu albo gównianego za kilka dolarów.
Generanie Koso mam wrażenie że na siłę chcesz się dopitolić i nie masz do czego więc szukasz jakiś nieistniejących problemów.