No to skoro sam sprawdziłem to się podzielę .
Smrodliwość naszych bucików bywa z dwojakich powodów :
Pierwszy to najczęściej długie noszenie non stopa i rozkład tego co szansy nie miało wyjść z nich samo

Drugi to złe wentylowanie choć większego wpływu mieć nie będzie jeśli nasze stopy się nabawiły czegoś co zwyczajnie się zwie grzybicą i o pieczarkach tu wcale nie mówię .
Potliwości nóg zapewne nie usunie specyfik który podaję ale przykrą dolegliwość potrafi skutecznie wyhamować

Ponoć jest w stanie nawet wyleczyć dolegliwość i osobiście potwierdzam, że coś w tym jest bo problem miałem taki sam jak i wielu z was - krępujący i niezmiernie efektowny przy ściągnięciu buta .
Nieomal dosłownie dywan się sam zwijał ,a kot stroszył
Srebro koloidalne czyli aktywne jony srebra.Wszelkie zasypki do tej pory tylko pudrowały sprawę dając czasowe poczucie suchości i problem jak bumerang powracał spowrotem .
Nie twierdzę że trzeba rezygnować z zasypek bo chronią przed otarciami co bywa czasem bolesne a i dobra skarpeta też pomaga .
Natomiast przyczyny usunąć niestety skutecznie nie potrafi ani skarpeta ani zasypka - być może w końcu trafimy na odpowiednią (ale nie zawsze jak to wykazuje Pele ) może być trafne stosowanie samych zasypek choćby ze względu na membranę .
Membrany i owszem prędzej czy później i tak padną ale o tym w innym wątku ..
Czy skuteczność się potwierdzi i u was to nie powiem bo sprawa wymaga zwyczajnie spróbowania .
U mnie widzę naprawdę szczerze mocną poprawę .
Potraktowane buciory wieczorem - rano nie wywalały nocha na drugą stronę

Trwałość prostego zabiegu to około min dwóch tyg .
Jak dla mnie rewelacja nie do pokonania dla odświeżaczy znanych mi marek które tylko maskują aromat zamiast skutecznie go pozbawić .
Dowcip ze srebrem (zaznaczam wg mnie ) tylko się potwierdza - odczuwalny (a raczej zdecydowanie niższy poziom odczuwalności

) nastapił już po dwóch tyg.
Potliwość oczywiście nie ustępuje, ale przykry efekt rozkładu potu wyraźnie zredukowany bez konieczności prania obuwia (co bywa szkodliwe czasem przy całościowym podejściu do sprawy dla butów samych)
Przy czym specyfik gwarantuje poprawną i niezmienną pracę membran bez szkody dla niej .
Jeśli ktoś ma ochotę przetestować sprawę obiektywnie zapraszam na PW