|
« Odpowiedz #15 : 22-06-2005, 14:50:49 » |
|
kliknij na TUTAJ w poscie Rafa
|
koń roboczy nie musi być uwalony gównem po samą grzywę, żeby był roboczy  [pecado] 2. Nie każdy chce żeby jego wiedza (i niektóre kruczki podnoszące jakość i estetykę) wyszła, że tak napiszę - na jaw!
|
|
|
 |
« Odpowiedz #16 : 22-06-2005, 21:12:51 » |
|
he widzę małą różnicę ale może sie czepiam szczegółów na opakowaniu Borsoocka jest napisane ...m-toluamid, a na tym ze sklepu metylo"benzoamid" zaznaczyłem cudzysłowem różnicę w nazwie srodka t-d moze to (i pewnie tak) literówka a może zupełnie coś innego ale podobnego Nazewnictwo w chemii organicznej jest oględnie mówiąc dosyć hmmm... elastyczne :-) . Inne synonimy tego samego związku (po angielsku w większości): Metadelphene; DEET;DET; DETA; Detamide; Dieltamid; Diethyltoluamide; Diethyl-m-toluamide; m-Delphene; m-Toluic acid Diethylamide; 3-Methyl-N,N-diethylbenzamide; N,N-Diethyl-m-toluamid (German)
|
-Sadło!? Już ja wam k...wa dam sadło!!!! Wyskakiwać z kasy, zegarków i biżuterii. JUUUŻ!!!
UWAGA: Oświadczam, że nie biorę żadnej odpowiedzialności za zaciągnięte przez mój avatar długi i kredyty, oraz inne wyrządzone przez niego szkody. Posiadam rozdielność majątkową oraz orzeczenie o jego niepoczytalności.
|
|
|
 |
« Odpowiedz #17 : 05-07-2005, 08:48:19 » |
|
Witam. Moskitiera na głowę., a z organicznych ocet jabłkowy, zgniecione łęciny pomidorów, można zacząć łykać witaminę B kompleks ale ostrożnie na parę dni przed wyjazdem. Witamina wydzielana z potem odstrasza. Pić drożdże. To takie domowe a dziegiedz na twarz - cięszko odmyś ale skuteczny sposób syberyjski.
|
Wędruję poprzez świat polując, walcząc i uzdrawiając
Przeklęty, kto miecz swój trzyma z dala od krwi - Bellicosa anima Damnatus, qui gladio suo ab sanguem reservat - Bellicosa anima
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #19 : 02-06-2008, 14:58:13 » |
|
repelent US Army? Ów repelent topi miękki plastik  . Działa bardzo dobrze, unikać kontaktu ze skórą. Poddrażnia.
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #20 : 02-06-2008, 17:24:58 » |
|
Panko rządzi, Panko radzi, Panko nigdy cię nie zdradzi. (na bazie DEET w każdej aptece).
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #21 : 02-06-2008, 21:17:24 » |
|
czesc Ja używałem moustidose na północy szkocji i meszki miałem w zupie, ale już nie gryzły  ja je musiałem gryźć. działało świetnie i całkiem ładnie pachniało m
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #22 : 02-06-2008, 21:30:23 » |
|
Ów repelent topi miękki plastik  . Działa bardzo dobrze, unikać kontaktu ze skórą. Poddrażnia. masz opakowanie? ile to ma deet? o ile ma  po ile chodzi mniej więcej? jak długo działa?
|
SCOUT PRIDE!Chcę być dezerterem, który ma szansę powodzeniaKNAKiŁKKK - Kelly Kettle KlanCZUJ-DYM!
|
|
|
 |
« Odpowiedz #23 : 02-06-2008, 22:24:46 » |
|
masz opakowanie? ile to ma deet? o ile ma  po ile chodzi mniej więcej? jak długo działa? Zużyłem w zeszłym roku, jak zakupie dam znać. O ile pamiętam to jest swoisty koncentrat odstraszacza 
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #24 : 03-06-2008, 16:49:31 » |
|
BROS panowie i panie. tani i dobry. Żona, pies i ja używamy od dawna i jest git.
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #25 : 03-06-2008, 19:56:13 » |
|
co jest w składzie? linka od razu jeśli można 
|
SCOUT PRIDE!Chcę być dezerterem, który ma szansę powodzeniaKNAKiŁKKK - Kelly Kettle KlanCZUJ-DYM!
|
|
|
 |
« Odpowiedz #26 : 03-06-2008, 23:11:12 » |
|
DEET ... jak w Panko...... 
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #27 : 03-06-2008, 23:22:22 » |
|
masz opakowanie? ile to ma deet? o ile ma  po ile chodzi mniej więcej? jak długo działa? używałem w Afryce- bierze się 12 kropli na dłonie i smarujesz kark, grzbiety dłoni, mankiety, krawędzie nogawek i starcza- mała buteleczka-coś koło 50ml starczała mi na 1,5 miesiąca codziennego stosowania. Z palstikami to prawda- przypuszczam, że dlatego na filamach z wojny wietnamskiej chłopcy mają zegarki przypięte do dziurki na guzik w kieszeni, też tak nosiłem, bo inaczej zong.
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #28 : 04-06-2008, 17:35:50 » |
|
co jest w składzie? linka od razu jeśli można  Bros ma Deet 24% albo 27%.,
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #29 : 04-06-2008, 19:16:38 » |
|
Bros płyn w atomizerze DEET 12%. Panko płyn w atomizerze tyle samo.
|
|
|
|
|