|
« Odpowiedz #15 : 19-04-2005, 23:58:56 » |
|
Emerson zawsze i wszedzi Zwłaszcza ostatnio z mini CQC7 to już w ogóle
|
|
|
|
|
|
I have a high art: I hurt with cruelty those who wound me. Archilochus, 650 B.C.
|
|
|
 |
« Odpowiedz #16 : 20-04-2005, 04:10:58 » |
|
rybak ty freak jestes jednak niezly 
|
|
|
|
|
|
mic2@chrome.pl - jabber - misiu co to ? - grzyb kochanie .... - jaki grzyb misiu ? - atomowy kochanie... - to co my teraz zrobimy ? - ...dobijemy tych co przezyli .... a potem ich zjemy ...
|
|
|
 |
« Odpowiedz #17 : 20-04-2005, 06:24:30 » |
|
Jak o mnie, i jakby jeszcze przypadkowo o dolnom fotke, to jom kiedys zrobilem z dedykacjom dla Liczmistrza, bo mnie o cos takiego meczyl  Ale mam czadowa tapetke 
|
|
|
|
|
|
KFP - Knives For Pleasure ;-) GuldanoGeocamo & Stary Szczepana Fan  9/23
|
|
|
 |
« Odpowiedz #18 : 20-04-2005, 21:33:58 » |
|
Z ciekawszych rzeczy to to:  co nosze na codzien Swietna jakość i wykonaie  Dzięki Mars
|
|
|
|
|
|
I never saw a wild thing sorry for itself. A small bird will drop frozen dead from a bough without ever having felt sorry for itself. D.H. Lawrence
|
|
|
 |
« Odpowiedz #19 : 20-04-2005, 21:40:05 » |
|
Z ciekawszych rzeczy to to: tu był obrazek Swietna jakość i wykonaie  Dzięki Mars Kurka, nie wiedziałbym jak to założyć .....  - faktycznie ładnie wykonane !!!
|
|
|
|
|
|
POZDRAWIAM. Jeśli nie mam czegoś przy sobie ,to znaczy ,że nie jest do niczego potrzebne. "Przecieki z samej góry mam, Chłopaki, idzie potop!"
|
|
|
 |
« Odpowiedz #20 : 20-04-2005, 21:45:19 » |
|
Portwel z dokumentami. Nóz od Tlima w kydeksowej pochewce od Pitera lub BM Activator też w kydeksie Pitera. Latarka Nuwaii Q III. Klucze. Komórka. Czasem jeszcze folderek albo dwa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #21 : 20-04-2005, 22:02:22 » |
|
Kurka, nie wiedziałbym jak to założyć .....  - faktycznie ładnie wykonane !!! Prosto się nosi  Zwykłe szelki. Nóz jest na lewym boku rękojeścią skierowaną do dołu
|
|
|
|
|
|
I never saw a wild thing sorry for itself. A small bird will drop frozen dead from a bough without ever having felt sorry for itself. D.H. Lawrence
|
|
|
 |
« Odpowiedz #22 : 20-04-2005, 22:13:21 » |
|
Thorneb, to że uprząż od Kolegi Moszina to widzę. Ale tam Wsciekły Psiak siedzi...jako EDC?  Co to za MD?
|
|
|
|
|
|
"Mój drogi, białe myszki widzą tylko amatorzy." To, co mnie zgubi, to bouillabaise, kuchnia na ostrym pieprzu tureckim, muszle i te wszystkie świństwa , które jem bez umiaru. (Zola) Czuj-Dym!
|
|
|
 |
« Odpowiedz #23 : 20-04-2005, 22:16:47 » |
|
Voodoo Hound. To troszkę większa pochwa niż ta od Moshina. Moja ma 18 cm. 7 calowy Voodoo pasuje idealnie. Teraz ja już żadnego foldera nie nosze  Taki Anioł Stróż mi absolutnie wystracza 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #24 : 22-04-2005, 12:49:24 » |
|
Pika, komóra, portwel, latherman,latarka, koppo stick, zegarek. No i ubranie.
|
|
|
|
|
|
Wędruję poprzez świat polując, walcząc i uzdrawiając
Przeklęty, kto miecz swój trzyma z dala od krwi - Bellicosa anima Damnatus, qui gladio suo ab sanguem reservat - Bellicosa anima
|
|
|
 |
« Odpowiedz #25 : 23-04-2005, 17:30:59 » |
|
portfel, zegarek, komorka+ - Shrike albo - BM42 albo - Vnox + kubotan - Shrike/Vnox + ASP 16" jesli goszcze w nieprzyjemnych okolicach
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #26 : 24-04-2005, 21:02:29 » |
|
EDC miejskie:  co nosze na codzien Do tego jeszcze jakies dodatki - zegarek, stinger... EDC w teren:  co nosze na codzien ... a czesem i wiecej ze soba dzwigam 
|
|
|
|
|
|
Szwoleżer Crew - KNAK - Łoś Tracker Team
"Nam nad głowami rosną chmury, kłęby, dymy, grzyby, obłoki... I jeszcze widzimy kontury rzeczy, kolorów boki"
|
|
|
 |
« Odpowiedz #27 : 08-05-2005, 16:16:09 » |
|
Z reguly to :  co nosze na codzien do tego komora, baton w kieszeni kurtki a czasem jakis fixed zamiast batona.Bywa tez ze mam kilka tabak  Nie mam zbyt duzych funduszy wiec moj "arsenal" nie jest najlepszy ale powoli bedzie soe rozbudowywal  PS:Wybaczcie jakosc fotki ale nie mam mozliwosci robienia leszych.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #28 : 08-05-2005, 20:43:36 » |
|
Portfel,w którym od czasu do czasu tkwi SwissCard Obecnie BM Pika Jakis Victorinox,rozmiar zależnie od okazji Pzry kluczach obecnie Stanley MaxEdge minitool,SwissTech ScrewAll i Inova Microlight Na szczególne okazjie i imprezy wieczorno-nocno-poranne CMG IU+Serengeti Hunter
|
|
|
|
|
|
Los sprzyja gotowości umysłu.......
|
|
|
 |
« Odpowiedz #29 : 08-05-2005, 21:07:39 » |
|
Chyba noszę to co wszyscy. Jakiś nóż-w zależności od stroju i miejsca w jakie się udaje. Latarka-maglite. Klucze. Drobiazgi osobiste. Telefon. No i zawsze mam przy sobie mały zestaw opatrunkowy. Chyba nie zauważyłem że ktoś to ze sobą nosi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|