|
« : 19-04-2005, 17:28:22 » |
|
hello. byl juz taki temat na budo, ale naprawde dawno temu teraz jest nas troszku wiecej, przyszlo lato, a w raz z nim nowe zakupy i nowe potrzeby. dokonajmy wiec striptizu i powiedzmy o naszym evridejowym wyposazeniu.
fotki bardzo mile widziane.
pozdrawiam ewridejowy maturalny szaft
|
|
|
|
|
|
METROTACTICS 2004 Crew | PINK SKULL| Polski Polswiatek Nozowniczy |Dzial ds. Animacji Kultury>Joker| |Kocham ludzkie mieso| jest tu z 500 takich "szaftow" I SUPPORT RYSIU RYNKOWSKI bo kobiety lubią brąz a nie chisel
|
|
|
 |
« Odpowiedz #1 : 19-04-2005, 17:55:58 » |
|
Na co dzień nosze: - Victorinox Forester (w futerale na pasku) - BM Monochrome lub czasami Spyderco Native S30V (w kieszeni) - latarke CMG Infinity Ultra - kompas Silva z termometrem - zapałki (w tym sztormowe) - portfel (dokumenty, pięniądze, itp. - pancerny długopis - chusteczki higieniczne - klucze od domu, pracy - telefon komórkowy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #2 : 19-04-2005, 18:43:59 » |
|
 co nosze na codzien No tak to mneij wiecej wyglada  Sorx za chaos ale mnie ponioslo troche ;P ZDALEM EGZAMIN Z MATMY
|
|
|
|
|
|
Metrotactics 2004
|
|
|
 |
« Odpowiedz #3 : 19-04-2005, 19:14:06 » |
|
nno to pierwszy raz wezne udzial w takiej wyliczance portfel zegarek Bm 710M2 nokia klucze wszystko inne rzeczy tylko okazjonalnie czesto mam jescze latarke, jakis ogien
|
|
|
|
|
|
koń roboczy nie musi być uwalony gównem po samą grzywę, żeby był roboczy  [pecado] 2. Nie każdy chce żeby jego wiedza (i niektóre kruczki podnoszące jakość i estetykę) wyszła, że tak napiszę - na jaw!
|
|
|
 |
« Odpowiedz #4 : 19-04-2005, 19:34:54 » |
|
Znaczy mam wypisywać wszystko co noszę na codzień.... - SEBENZA  - czasem BM3100 Benchmite do garniaka - Leatherman Wave 2004 - SF E1+KL1 - Crock-Stick - Krzesiwo - środki na biegunkę - środki od bólu głowy - plasterki opatrunkowe - dokumenty, karty, pieniądze, klucze, - agrafka - zapalniczka BIC - nokia 6310i - zegarek Candino Sapphire Chaparal
|
|
|
|
|
|
Zostałem zakneblowany, podobno za "notoryczne łamanie regulaminu giełdy". Nie mam możliwości odpowiadania na PW i pisania na forum. Przykro mi.
|
|
|
 |
« Odpowiedz #5 : 19-04-2005, 19:45:53 » |
|
Dzisiaj: CS Ultimate Hunter, Led Lenser, krzesiwko, oszczałka gerbera, kompas (!), Wenger Century, duck tape, plastry, portfel, klucze. Rok temu było tak:  co nosze na codzien
|
|
|
|
|
|
"Mój drogi, białe myszki widzą tylko amatorzy." To, co mnie zgubi, to bouillabaise, kuchnia na ostrym pieprzu tureckim, muszle i te wszystkie świństwa , które jem bez umiaru. (Zola) Czuj-Dym!
|
|
|
 |
« Odpowiedz #6 : 19-04-2005, 19:53:12 » |
|
To:  co nosze na codzien i cos z tego   co nosze na codzien Jeden maly, jeden duzy, w miare mozliwosci jeden z nich combo. Thanks to ImageShack for Free Image Hosting
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #7 : 19-04-2005, 19:59:33 » |
|
To ja sie juz nie odzywam.... OMG !! 
|
|
|
|
|
|
Metrotactics 2004
|
|
|
 |
« Odpowiedz #8 : 19-04-2005, 20:23:47 » |
|
To ja sie juz nie odzywam.... OMG !!  Chodzi o wysza, bagneta, ciulkwensa, czy o mnie? Jak o mnie, i jakby jeszcze przypadkowo o dolnom fotke, to jom kiedys zrobilem z dedykacjom dla Liczmistrza, bo mnie o cos takiego meczyl 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #9 : 19-04-2005, 20:40:01 » |
|
Rybak, Benchmade powinno zrobić dla ciebie nóż z dedykacją w super-mega-ultra-semi-custom wersji
|
|
|
|
|
|
KFF - Knives For FunKnife ShadowPosiadam: Helle Winner, Crom Nessmuk, Spyderco Goddard, Paramilitary, JD Smith, Fehrman Thru Hiker, Byrd Crossbil, Opinel 8 Effile Sprzedam: Fehrman Thru Hiker www.gandolf.pl
|
|
|
 |
« Odpowiedz #10 : 19-04-2005, 21:06:10 » |
|
Rybak, powaliłeś mnie. Tych twoich zabawek starczyłoby dla całego przedszkola. Chyba już jesteś w stanie delirycznym (ostatnie stadium rozwoju choroby) Benchmadolizmu. Podziwiam. StaszeK
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #11 : 19-04-2005, 21:38:11 » |
|
E tam, Panowie, nie ma sie czym powalac, znam takiego czlowieka, co ma jeszcze troche wieksza kupke roznych Limited Edition  Ale dla takiej przecietnej grupy w przedszkolu to by ich starczylo, pod warunkiem, ze dzieci nie byloby wiecej, niz 30  Z tej fotki zreszta juz jeden zniknal - DPT powedrowal teraz w sobote do mojego brata. A teraz moze juz koniec offtopa - wyrzucac przed obiektyw co tam po kieszeniach macie prosze 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #12 : 19-04-2005, 21:51:43 » |
|
buck-strider 880sp gerber vector maly, stary victorinox inova x1 przynajmniej jeden custom (a zazwyczaj jest ich wiecej) creative zen 60 gb (bez muzyki sie z domu nie ruszam) telefon (se p800) 2 metry sznurka no i piornik z przyborami plastycznymi wszelakimi (cienkopisy, kredki, olowki, artpen)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #13 : 19-04-2005, 22:31:20 » |
|
Zawsze(prawie) noszę : necka ( zależy od kaprycha -Scorpion lub tether ) podwieszone do pochwy od powyższego micro latareczka i swiss tech . Na pasku Gerber Recoil w futerale i albo mili w kydexie na tecklocku albo od niedawna Gerber Freeman Folder w futerale poziomo + dwie zapalniczki i papierośnicę  + to co mam w kurtce lub bezrękawniku. Edyta/ często noszę też jakieś ciuch ,coby zgorszenia nie siać !!!! <span class='smallblacktext'>[ Redagowany dnia 19.04.2005r.- 22:44 ]</span>
|
|
|
|
|
|
POZDRAWIAM. Jeśli nie mam czegoś przy sobie ,to znaczy ,że nie jest do niczego potrzebne. "Przecieki z samej góry mam, Chłopaki, idzie potop!"
|
|
|
 |
« Odpowiedz #14 : 19-04-2005, 22:51:33 » |
|
Zawsze(prawie) noszę : necka ( zależy od kaprycha -Scorpion lub tether ) podwieszone do pochwy od powyższego micro latareczka i swiss tech . Na pasku Gerber Recoil w futerale i albo mili w kydexie na tecklocku albo od niedawna Gerber Freeman Folder w futerale poziomo + dwie zapalniczki i papierośnicę  + to co mam w kurtce lub bezrękawniku. Edyta/ często noszę też jakieś ciuch ,coby zgorszenia nie siać !!!! CIUCHY??? boze gdzie Ty je jeszcze miescisz?
|
|
|
|
|
|
METROTACTICS 2004 Crew | PINK SKULL| Polski Polswiatek Nozowniczy |Dzial ds. Animacji Kultury>Joker| |Kocham ludzkie mieso| jest tu z 500 takich "szaftow" I SUPPORT RYSIU RYNKOWSKI bo kobiety lubią brąz a nie chisel
|
|
|
|