trwa ładowanie paska...
05-02-2012, 10:33:31 *
Aktualności:
Wybierz jezyk:

Forum   Zaloguj się Rejestracja   Tagi
Strony: 1 2 3 » Ostatnia +   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Siłownia i koszulka  (Przeczytany 2004 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
michal13031986
Opinii: (2)
Ekspert

Miejsce pobytu: Zamość

Ignoruj
« : 22-08-2010, 21:23:46 »

Witam. Od września postanowiłem zadbać o siebie, zapisałem się na siłkę. Uśmiech
Teraz pytanie odnośnie koszulki jaką polecacie termoaktywną na siłkę, czy może po prostu bawełnianą prać i tyle?
TomaSH
Aktywny użytkownik

Miejsce pobytu: Festung Posen

Ignoruj
« Odpowiedz #1 : 23-08-2010, 00:06:41 »

Polecił bym UA, ale na snoba wyjde  Duży uśmiech
W sumie, 80 pln patrząc na stosunek cena/jakość to uczciwe pieniądze i wydatek na lata.
michal13031986
Ekspert

Miejsce pobytu: Zamość

Ignoruj
« Odpowiedz #2 : 23-08-2010, 06:36:22 »

TomaSH: a jaką dokładniej byś polecał?
KrzysT
Opinii: (0)
Aktywny użytkownik

Miejsce pobytu: Warszawa

weirdo

Ignoruj
« Odpowiedz #3 : 23-08-2010, 10:04:53 »

Dżizas, to się chyba ociera o granicę między zdrowym rozsądkiem i lansem.
Dowolną, najprostszą z jakiegoś Dectahlonu, taka za 30 pln wystarczy.
Masz ją na sobie 1-1.5h, prać i tak musisz po każdym treningu, nic nie nosisz na sobie, żeby miało poobcierać.
A jak zapomnisz i zgubisz, to nie będzie żal, tylko kupisz następną.
Bawełna jest na treningach niefajna, bo czuć, że mokro, ale to naprawdę nie jest powód, żeby od razu kupować UA Uśmiech
Pierwsze prawo treningowe brzmi, że ci, co zaczynają od kupna gadżetu nigdy nie ćwiczą dłużej niż dwa miesiące Język
Ksiądz6
Aktywny użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #4 : 23-08-2010, 16:03:32 »

Zwykła stara bawełniana daje radę, bez przesady. Po siłowni włazisz później pod prysznic i wsio, nie musisz  w tym łazić następne 12 godzin.
kapral
Opinii: (3)
Ekspert

Miejsce pobytu: Mt. Hermon

RTT CQB Man proud fan

Ignoruj
« Odpowiedz #5 : 23-08-2010, 16:56:24 »

UA i koniec Uśmiech

I got 99 problems but Under Armour ain't one
KnockeR
Opinii: (12)
Ekspert

When the Zombies come, I'll be ready!

Ignoruj
« Odpowiedz #6 : 23-08-2010, 17:58:39 »

Miazga... szczerze to już chyba wiem dlaczego ostatnio nie rosnę :/ 2 lata ćwiczę ale od roku zero przyrostów.... pewnie wszystko przez tę koszulkę noszę zwykłą bawełnianą muszę kupić UA <rotfl>

Zombie Zone - Survival w świecie postapokalipsy!
DOŁĄCZ DO ŁOWCÓW ZOMBIE
mgr_scout
Kierownik forum
*

« Odpowiedz #7 : 23-08-2010, 18:13:11 »

a gacie jakie nosisz? pewnie białe slipy, kupione przez mamę...

Chcę być dezerterem, który ma szansę powodzenia
KNAKiŁ
KKK - Kelly Kettle Klan
CZUJ-DYM!
kapral
Opinii: (3)
Ekspert

Miejsce pobytu: Mt. Hermon

RTT CQB Man proud fan

Ignoruj
« Odpowiedz #8 : 23-08-2010, 22:31:50 »

Miazga... szczerze to już chyba wiem dlaczego ostatnio nie rosnę :/ 2 lata ćwiczę ale od roku zero przyrostów.... pewnie wszystko przez tę koszulkę noszę zwykłą bawełnianą muszę kupić UA <rotfl>

Pamiętaj o podstawach treningowych. Jeśli nie ma efektu, to znaczy, że źle ćwiczysz.
W necie pełno dobrych poradników, a o banałów takich jak zmiana obciążenia, serii, powtórzeń, rodzajów ćwiczeń itp chyba nie muszę ci mówić, czy o takich pierdołach, że zaczynasz trening od najmniej rozwiniętych partii miesni, albo od takich cwiczen, które angażują całe zaspoły mięśni a potem do szczegółowych pzrechodzisz... Może spróbuj ćwiczyć metodą drabinki albo piramidki....

Wracając do koszulki. Ja jestem dziwką UA. Natomiast polecam ją z kilku względów. Miałem wiele koszulek termoaktywnych. Wiele z nich się przyklejało do ciała tak samo jak bawełna. w UA tego efektu nie ma. Poza tym, materiał nie powoduje wrażenia obciągania materiału np. na ramionach, przy wyciskaniu itp.
Nie mówiąc już o tym, że koszulka może wyschnąć podczas trwania samego treningu... po np. ergowiosłach, kiedy się spoce i pzrechodze na jakaś łąweczkę, nie poce się. i po 20 min koszulka jest praktcznie sucha. Poza tym, bardzo dużo zwykłem biegać i ćwiczyc w pełnym słońcu. Producent podaje natomiast, że koszulki chronią przed promieniowaniem UV.

I got 99 problems but Under Armour ain't one
McBren
Ekspert

Miejsce pobytu: Pomorze

Ignoruj
« Odpowiedz #9 : 23-08-2010, 22:34:29 »

Producent podaje natomiast, że koszulki chronią przed promieniowaniem UV.

Ćwiczysz na solarium czy na spacerniaku Kalifornijskiego więzienia?
KnockeR
Opinii: (12)
Ekspert

When the Zombies come, I'll be ready!

Ignoruj
« Odpowiedz #10 : 23-08-2010, 23:02:45 »

Kapral u mnie chyba problemem jest nietrzymanie się diety... nie wcinam supli więc ciężko dostarczyć tyle kalorii czasami ile potrzeba. Muszę brać się za michę Uśmiech

Zombie Zone - Survival w świecie postapokalipsy!
DOŁĄCZ DO ŁOWCÓW ZOMBIE
Sahar
Opinii: (11)
Ekspert

Ignoruj
« Odpowiedz #11 : 24-08-2010, 16:07:16 »

Ryż kurczak kreatyna zrobi z Ciebie sku....Chichot

hendaye
Świeża krew
*

Ignoruj
« Odpowiedz #12 : 25-08-2010, 10:14:55 »

zależy, jak ćwiczysz. jeżeli robisz masę, to wystarczy bawełna. jeżeli rzeźba, to będziesz dużo biegał i przydała by się oddychająca. a najlepiej dwie i ręcznik do kładzenia na ławkę.
zapisz się na pakernię z instruktorem.
pozdr. h
dublet
Aktywny użytkownik

Miejsce pobytu: Otwock

wolny strzelec...

Ignoruj
« Odpowiedz #13 : 25-08-2010, 11:16:28 »

Duży uśmiech postawa to dobry,doświadczony trener!!!  Mrugnięcie

Chwała Specnazom- śmierć terrorystom...
TomaSH
Aktywny użytkownik

Miejsce pobytu: Festung Posen

Ignoruj
« Odpowiedz #14 : 25-08-2010, 13:23:41 »

Tak co do tego jacy to my z Kapralem pierdolnięci jesteśmy, że wszędzie UA polecamy...
Wróciłem własnie z długiego marszu. Warunki jakie są na podobnych imprezach, każdy wie.
Lało się ze mnie jak z cebra, raz słońce, raz deszcz, brud, przejście przez "przeszkode wodną o stuprocentowej wilgotności" itd
Koszulka attique z merylu, założona gdy się zrobiło chłodniej - miałem ją na sobie może 2 godziny, nocą po rozbiciu namiotu miałem nieprzyjemność ją powąchać, mało się nie porzygałem. Dla porównania, UA noszona 12h - nic.
Attique - 55 pln. UA - 90.
35 pln różnicy to naprawde aż tak dużo? Schnie ultra szybko, wytrzymała, nie capi...
Wiem wiem, koszulka na siłownie za 90 pln, buhaha. A poza siłownią to sie panowie nie ruszacie? Nie chodzicie na spacery, nie biegacie, nie śmigacie na spływy? Bo i tam UA znajdzie zastosowanie i sprawdzi się zajebiście.
Ale to tak IMHO tylko.

PS. Odnośnie prania po kazdym treningu - pokażcie mi inną koszulkę w podobnej cenie, w której można chodzić 3 dni prawie non stop i nie czuć dyskomfortu, nie odparzyć sobie nic itd (tak, miałem. na kajakach). Nie, przez ten czas nie była prana. Jedynie oblewana wodą z rzeki, ale to sie jako pranie nie zalicza chyba?  Spoko
Strony: 1 2 3 » Ostatnia +   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: