|
« Odpowiedz #15 : 03-09-2010, 12:26:19 » |
|
Dostałęm dzisiaj mój zestaw od PS Tactical, spełnia oczekiwania 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #16 : 03-09-2010, 15:57:01 » |
|
to czekamy na zdjęcia pokaż go 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #17 : 05-09-2010, 22:05:42 » |
|
Zrobię jak będzie chwila czasu... najgorzej z tym umieszaczaniem zdjęc na innym serwerze
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #18 : 05-09-2010, 23:25:13 » |
|
Fotki też możesz wstawić w załączniki, jeno zmniejszyć je uprzednio trzeba.
|
|
|
|
|
|
Chcę być dezerterem, który ma szansę powodzenia KNAKiŁ KKK - Kelly Kettle Klan CZUJ-DYM!
|
|
|
 |
« Odpowiedz #19 : 06-09-2010, 15:07:53 » |
|
Faktycznie, nie zwróciłem uwagi na "opcje dodatkowe" Teraz chcę zamówić "plecak taktyczny" do kompletu 
|
 Odp: Skromny systemik do noszenia paru rzeczy
P1010129.JPG (61.7 KB, 466x350 - wyświetlony 104 razy.)
P1010130.JPG (153.07 KB, 466x350 - wyświetlony 88 razy.)
P1010131.JPG (146.85 KB, 466x350 - wyświetlony 69 razy.)
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #20 : 06-09-2010, 17:48:21 » |
|
Przy biegu nie skacze Ci pod brodę? Dobrze przylega, jak z wygodą?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #21 : 06-09-2010, 21:13:21 » |
|
Tak sobie wypunktuję: + wygoda noszenia bardzo dobra + dostęp do radia, dobycie lornetki i innych rzeczy super + przy bieganiu troszeczkę podskakuje ale nie pod brodę, to żaden problem - gorzej że paski dosyć łatwo się luzują, z tym muszę coś zrobić. - gdyby ktoś chciał się z tym czołgać to średnio będzie - rzepy są głośne co utrudnia użycie do podchodzenia zwierzyny. zamówiłem kieszen na zatrzaski
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #22 : 08-09-2010, 21:45:45 » |
|
Mogę leśny zapytać o trzy rzeczy, które mi wydają się wadami. Jak je oceniasz? 1. Pogorszenie wentylacji, rozepniesz kurtkę a i tak jest nadal ciepło, ale to chyba głównie latem. 2. Utrudniony dostęp do kieszenie w kurtce/bluzie. 3. W przypadku plecaka, masz dwie pary szelek na ramionach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #23 : 13-09-2010, 19:58:54 » |
|
1. nie odczuwam, ostatnio miałem to prawie dobe bez przerwy na sobie  wogóle nie był to problem 2. w tych kieszeniach nic nie noszę no bo z tym panelem to się raczej nie da, chyba że coś bardzo płaskiego. 3. właśnie nie ma tak być, panel ma być spinany z plecakiem. Paski są po obu stronach mocowane na klamry więc można je całkowicie odpiąć (z wyjątkiem dolnego). Napisałem zapytanie do PS ale na razie cisza. Obawiam się ze to spory temat na jednostkowe wykonanie, może kupię gotowca i wyslę do przerobienia. Gdyby tylko PS zechciał odpowiadać na maile, to może bysmy coś uzgodnili. Nawet jakieś mruknięcie jest zawsze lepsze niż nic 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #24 : 30-09-2010, 20:07:02 » |
|
No i klops, PS zniknął, jego strona nie działa. Zresztą nie jedyna, gołym okiem widać że małe firmy padają teraz Czy możecie mi podpowiedzieć kto szyje podobne rzeczy i miałby chęć zrealizować parę moich pomysłów?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #25 : 30-09-2010, 20:27:30 » |
|
Spokojnie  Ps pisał na WMASGu że strona nie będzie działał przez jakiś czas: Witam Niestety ze względu na zawieszenie działalności firmy na serwerze której istniał sklep, jego wersja internetowa będzie przez jakiś czas niedostępna (wkrótce pojawi się nowa wersja strony, z ulepszoną szatą graficzną). Adres podany zostanie już wkrótce.
Do tego czasu możliwe są jedynie zamówienia przez e-mail.
Pozdrawiam pstacticalgear.sold.pl Trzeba uzbroić się w cierpliwość 
|
|
|
|
|
|
"Życie jest łatwiejsze, niż się wydaje. Wystarczy godzić się z tym,co jest nie do przyjęcia obywać się bez tego co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia"
|
|
|
 |
« Odpowiedz #26 : 30-09-2010, 20:37:42 » |
|
Po wejściu na adres pstacticalgear.sold.pl pojawia się hmm nieco inny komunikat. A na maila PS nie odpowiada. Gdyby napisał chociażby nie zrobie ci tego bo zbyt upierdliwe i nie opłaca mi się to bym się nie obraził...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #27 : 30-09-2010, 20:46:16 » |
|
Oj człowiek pewnie jest zarobiony albo co... zdarzają się czasem jakieś dziwne rzeczy.  Ja nigdy nie mogłem powiedzieć o nim złego słowa i teraz na pewno ma jakiś powód dlaczego nie może odpisać na maila  Trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać. Jeśli dawno wysłałeś tego maila to wyślij jeszcze raz może go przeoczył albo co... 
|
|
|
|
|
|
"Życie jest łatwiejsze, niż się wydaje. Wystarczy godzić się z tym,co jest nie do przyjęcia obywać się bez tego co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia"
|
|
|
 |
« Odpowiedz #28 : 01-10-2010, 10:47:58 » |
|
Jakby co PS na wmasgu napisał: Witam Niestety ze względu na zawieszenie działalności firmy na serwerze której istniał sklep, jego wersja internetowa będzie przez jakiś czas niedostępna (wkrótce pojawi się nowa wersja strony, z ulepszoną szatą graficzną). Adres podany zostanie już wkrótce.
Do tego czasu możliwe są jedynie zamówienia przez e-mail.
Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
Wszyscy odważni, honorowi i wierni sobie mężowie są już przeszłością... Ale płomień wędrowcy, poszukiwacza i twórcy jeszcze płonie w kilku sercach. To nasza nadzieja i nadzieja dla całej ludzkości.
|
|
|
|