Ani Fjorda Nansena ani Bergsona w Uk nie dostaniesz - to sa polskie firmy

jawa popraw 2 ostatnie linki bo sie nie otwierają
hejka... sorki, juz poprawilem linki...
Osobiscie po wielu informacjach na roznych forach doszedlem do wniosku ze co jak co ale jakis mini-przedsionek by sie przydal w namiocie dlatego chyba pozostaje mi wybrac miedzy Colemanem Crestlinem 2L lub Easy-Camp'em Meteor 200... no chyba ze ktos cos jeszcze podrzuci.
Namiot ma sluzyc tylko i wylacznie mi + jakies graty sciagniete z motocykla na noc.
Moze chociaz po samych danych producenta ktos mi cos podpowie, jezeli nie znacie tych firm. Choc wiele ludzi mi mowi ze niby Coleman ma dobra opinie.
Te wszystkie pozycje koszutja do 30funtow tutaj i wlasnie w okolicach takiej kwoty chce sie zmiescic poniewaz nie wiem czy jeszcze kiedys bede chcial namiotowac wiec po co wywalac $$$$
Jakbym mial mozliwosc tanio przetransportowac Fjorda nansena z polski to pewnie bym go wybral bo wiele osob poleca...
Moze jeszcze ktos mi praktycznie cos powie - na kilku forach pisza ze lepiej jak sypialnia jest podwieszana pod tropik bo w razie deszczu mozna sie zlozyc/rozlozyc i miec sucho w srodku, tylko czy musze sie tym bardzo przejmowac jadac pod koniec lata do Hiszapnii ? Chcociaz chyba oba w/w modele w taki sposob wlasnie sie rozklada/sklada ?