|
« Odpowiedz #30 : 25-08-2010, 11:12:35 » |
|
>:(dzisiaj przyszła przesyłka!!!TOWAR MA ROZDARCIE NA NA 14CM!!! 
|
|
|
|
|
|
Chwała Specnazom- śmierć terrorystom...
|
|
|
 |
« Odpowiedz #31 : 25-08-2010, 11:15:32 » |
|
Brałeś z allegro tą za 25zł?? No 14 cm to trochę jest  A gdzie masz tą dziurę może by wystarczyło dać late z cordury i trochę nitki?? 
|
|
|
|
|
|
"Życie jest łatwiejsze, niż się wydaje. Wystarczy godzić się z tym,co jest nie do przyjęcia obywać się bez tego co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia"
|
|
|
 |
« Odpowiedz #32 : 25-08-2010, 12:22:27 » |
|
 dziur jest 5 sztuk!!! >:(wysłałem e-mail do sprzedawcy i po paru minutach telefon dostałem z przeprosinami od razu i prośba o mms ze zdjęciem tych dziur! bedzie zwrot gotówki lub w suuper stanie dostanę!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #33 : 25-08-2010, 14:32:07 » |
|
Widać że sprzedawca to porządny człowiek  Takich ludzi to ze świecą szukać 
|
|
|
|
|
|
"Życie jest łatwiejsze, niż się wydaje. Wystarczy godzić się z tym,co jest nie do przyjęcia obywać się bez tego co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia"
|
|
|
 |
« Odpowiedz #34 : 25-08-2010, 17:54:10 » |
|
Rzeczywiście gość ma głowę na karku i przy okazji dobra reklama gdzie trzeba  Kiedyś za rozcięcie w pokrowcu foto i opisanie na pewnym forum perypetii ze sprzedawcą tenże chciał się ze mną sądzić.... w sądzie austriackim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #35 : 25-08-2010, 21:45:23 » |
|
 dziur jest 5 sztuk!!! >:(wysłałem e-mail do sprzedawcy i po paru minutach telefon dostałem z przeprosinami od razu i prośba o mms ze zdjęciem tych dziur! bedzie zwrot gotówki lub w suuper stanie dostanę!!!  czy coś drgnęło w sprawie reklamacji, jeśli to nie problem prosiłbym o jakąś relację jak się udało problem rozwiązać. Z góry dzięki.
|
|
|
|
|
|
(\_/)This is bunny (O.o)copy the bunny into your sig ( ><)help him achieve world domination
|
|
|
 |
« Odpowiedz #36 : 26-08-2010, 21:57:47 » |
|
 przyjecheł właściciel firmy i dał mi do wyboru 6sztuk!!!  wymieniłem na taką w miare całą a jest zaznaczona jakąś białą farbą i nie mogę jej doczyścić!!! ale ogólnie jest cacy!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #37 : 27-08-2010, 08:17:46 » |
|
to jestem pod wrażeniem  , a poza tym za 25 zeta to chyba nie ma co wymagać nówki sztuki nieśmiganej, wazne żeby się w kupie trzymało i dało używać. Tak czy owak wielki plus dla sprzedawcy
|
|
|
|
|
|
(\_/)This is bunny (O.o)copy the bunny into your sig ( ><)help him achieve world domination
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #39 : 06-09-2010, 14:35:18 » |
|
 troche ACETON-u A rozcieńczalnika ze sklepu i powoli znikają znaczenia jakąś białą farbą i reztki od kleju z taśm na szelkach od plecaka!Reszta w suuper stanie bez przedarć tylko jedna cześć suwaka jest uszkodzona! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #40 : 06-09-2010, 14:59:45 » |
|
...tylko jedna cześć suwaka jest uszkodzona!  Można wiedzieć konkretnie o którą chodzi?? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #41 : 07-09-2010, 00:03:47 » |
|
 ta w tytule wątku z allegro.pl 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #42 : 07-09-2010, 17:43:34 » |
|
 Mnie chodziło o część suwaka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #43 : 11-09-2010, 18:17:11 » |
|
ta blaszka za którą się rozsuwa zamek!  troche paracordu 3mm i bedzie cacy! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #44 : 11-09-2010, 18:36:56 » |
|
Eeeee to norma  Prawie w każdym plecaku który przeszedł mi przez ręce pierwsze psuło właśnie to 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|