trwa ładowanie paska...
08-02-2012, 15:23:01 *
Aktualności:
Wybierz jezyk:

Forum   Zaloguj się Rejestracja   Tagi
Strony: Pierwsza « 1 2 3 +   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Kupno używanych butów - za, a nawet przeciw  (Przeczytany 6678 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
Ranger
Opinii: (0)
Użytkownik
**

Ignoruj
« Odpowiedz #30 : 08-09-2010, 16:16:45 »

Dajcie spokój. Kilka ''nigdysięniemylących'' indywiduów już się wypowiedziało na ten temat, więc za pewne jeśli macie takie kontrowersyjne zdanie na ten temat to żyjecie w kłamstwie Mrugnięcie
Przecież Królik miał jedne używane buty to wie! :lol:
Witosław
Opinii: (0)
Użytkownik
**

Pork Eating Crusader

Ignoruj
« Odpowiedz #31 : 08-09-2010, 19:30:37 »

Co do tych belleville 330st
Co prawda z wierzchu wyglądają całkiem całkiem, niepokoi mnie tekstylna wyściółka w środku, z tego co piszecie może być przetarta albo zasyfiona jakimś serowo-grzybowym chujstwem.
Żadnego dowodu na to że but jest zdezynfekowany niema, o ile byłby cały skórzany to jeszcze ale z wyściółką raczej niema co ryzykować.
Kota w worku na dodatek przez neta niema co kupować...

Używanych butów miałem już 4 pary - "combat" czyli stare marinesowe...
Zazdroszczę Płacz
wojska_kosmiczne
Opinii: (4)
Użytkownik
**

Miejsce pobytu: Lodz

Przeważnie w munurze :)

Ignoruj
« Odpowiedz #32 : 11-09-2010, 13:31:40 »

Duży uśmiech ale dyskusja. Czy zwierze leśne z rudym ogonem to lis czy wiewiórka...

Od siebie wrzucę, że mam większość butów używanych, ale kupionych w świetnym stanie (Haix, Kupczak, Belleville, Magnum jak i tańsze BW2000 i austriackie "górale"). Wszystko upolowane na allegro, trzeba dosłownie polować sprawdzając np. co kilka godzin nowe wystawione przedmioty z tego co nas interesuje. W taki sposób zaręczam wam, że dorwie się pojedyncze sztuki bardzo okazyjnie. Wielokrotnie kupiłem rzeczy od ludzi, którzy nie wiedzieli jak cenną rzecz wystawiają. O tym mógłbym stworzyć tu nowy temat na forum Uśmiech
Na nowe buty nie mógłbym sobie pozwolić, no chyba że miałbym o 2/3 mniej par Mrugnięcie. Jak do tej pory nie mam najmniejszych problemów. Warunek! Trzeba męczyć sprzedawcę o szczegóły, zdjęcia itd. Jak mówi, że nie da bo nie ma czasu itd. to niech spierd. Druga sprawa nowe wkładki, najlepiej jak są takie miękkie formowalne jak np. w trepach hamerykańskich.

Rozumiem tych co złapali syfa i mają uraz, pewnie sam bym się zraził tak samo. Po prostu trzeba raz spróbować i uważać przy zakupie. 

Dabyl blast i rokiet fjuel
Strony: Pierwsza « 1 2 3 +   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: