|
« : 01-03-2010, 18:14:38 » |
|
Coś uniwersalnego, o szerokim spektrum działania, czy to w przypadku duzej rany, czy jakiejś infekcji drobnoustrojowej. Co jest najczęściej stosowane i polecane?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #1 : 01-03-2010, 18:42:12 » |
|
żaden?
|
|
|
|
|
|
Chcę być dezerterem, który ma szansę powodzenia KNAKiŁ KKK - Kelly Kettle Klan CZUJ-DYM!
|
|
|
 |
« Odpowiedz #2 : 01-03-2010, 22:16:30 » |
|
Samemu brane antybiotyki to zuo . W zasadzie to ZUO samo w sobie . Jeśli już nie ma wyjścia to lekarz i ściśle trzymamy się dawkowania oraz czasu brania .
|
|
|
|
|
|
POZDRAWIAM. Jeśli nie mam czegoś przy sobie ,to znaczy ,że nie jest do niczego potrzebne. "Przecieki z samej góry mam, Chłopaki, idzie potop!"
|
|
|
 |
« Odpowiedz #3 : 01-03-2010, 23:37:18 » |
|
Tribiotic jest chyba antybiotykiem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #4 : 02-03-2010, 08:18:29 » |
|
jest, ale wyłącznie do stosowania zewnętrznego
|
|
|
|
|
|
Chcę być dezerterem, który ma szansę powodzenia KNAKiŁ KKK - Kelly Kettle Klan CZUJ-DYM!
|
|
|
 |
« Odpowiedz #5 : 02-03-2010, 08:39:49 » |
|
Czosnek!
|
|
|
|
|
|
Aborygeni twierdzą, iż stron świata jest siedem: północ, południe, wschód, zachód, środek, góra i dół. Nasz świat ma dwa wymiary, ich jest w 3D!
|
|
|
 |
« Odpowiedz #6 : 02-03-2010, 15:21:39 » |
|
POwitoł Pytanie postawiono o antybiotyki, a nie środki antykoncepcyjne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #7 : 02-03-2010, 15:26:52 » |
|
przeszkadza Ci że panna jadła czosnek? no jaki delikatny 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #8 : 02-03-2010, 15:57:44 » |
|
przeszkadza Ci że panna jadła czosnek? no jaki delikatny  Przecież nie pisał, że chodzi mu o pannę... 
|
|
|
|
|
|
pozdrawiam u99 ************************************* I like  KKK
|
|
|
 |
« Odpowiedz #9 : 02-03-2010, 20:11:23 » |
|
a to przepraszam 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #10 : 03-03-2010, 08:02:03 » |
|
POwitoł przeszkadza Ci że panna jadła czosnek? no jaki delikatny  Nie mam problemów z czosnkiem. Ze zrobionego sało w sumie wyjadłem głównie czosnek, chrzan i paprykę  Moja Pani natomiast nie przyswaja czosnku pod żadną postacią (*), co w sumie czyni ten środek dla mnie nieużyteczny. Zbyt poważne skutki uboczne  (*)odbicia w lustrze też czasem nie ma
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #11 : 03-03-2010, 08:18:48 » |
|
pozostaje Ci zatem spożywać czosnek wyłącznie w męskim gronie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #12 : 03-03-2010, 10:32:02 » |
|
pozostaje Ci zatem spożywać czosnek wyłącznie w męskim gronie  Prawdziwa męska przyjaźń jak np ta wykuta w tajemniczych górach Brokeback czosnku się nie boi  Czosnek działa tylko na kobiety, co potwierdza, że wywodzą się z wampirów.
|
|
|
|
|
|
Aborygeni twierdzą, iż stron świata jest siedem: północ, południe, wschód, zachód, środek, góra i dół. Nasz świat ma dwa wymiary, ich jest w 3D!
|
|
|
 |
« Odpowiedz #13 : 03-03-2010, 10:54:01 » |
|
dlatego w teren noszę wyłącznie bieliznę Brubeck 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #14 : 03-03-2010, 14:08:28 » |
|
Czosnek działa tylko na kobiety, co potwierdza, że wywodzą się z wampirów.
No nie tylko na kobity  Ja po śladowej ilości czosnku zastanawiam się którędy chce on mnie opuścić  I zdarzało się, że wybierał obie drogi jednocześnie  Czosnek kiszony z ogórasów nie działa wcale takowo 
|
|
|
|
|
|
"A z tym pocałunkiem to będzemy musieli się jeszcze trochę wstrszymać" - powiedzial piękny książe złażac ze śpiącej królewny!
"Ludzie, którzy nie potrzebują innych ludzi, potrzebują innych ludzi, by im okazywać, że są ludźmi, którzy nie potrzebują innych ludzi" -
|
|
|
|