Mamy bardzo podobny namiot Campusa na stanie drużyny. Nazwy modelu teraz nie jestem w stanie podać, bo leży w magazynie. Nagroda z jakiegoś rajdu. Kilka słów:
Nie jest intensywnie używany. To ostatni namiot, który bierzemy na wyjazdy z tych co mamy na stanie

Głównie ze względu na wagę, która przekracza wszelkie granice zdrowego rozsądku i długi czas rozstawiania. Podana na tej stronie moim zdaniem jest sporo zaniżona. Waży z 8-9 kg razem ze szpilkami, rurami, torbą i plandeką na podłogę. W wakacje przetrwał naprawdę ostrą burzę i ulewę, jakiej dawno nie widziałem. Nie puścił wody, wiatr też jakoś wytrzymał, co mnie bardzo zaskoczyło. Wykonanie, szwy i materiały - średnio niższa półka, kilka lat używania po parę dni w roku wytrzyma. Ale gdyby miał być intensywnie eksploatowany to nie wróżę mu długiego żywota.
Nie kupiłbym go za własną kasę nigdy. Za duży, słabe materiały. Lepiej dozbierać do czegoś lepszego. Ale osobiście nie odpowiada mi koncepcja ciężkiego, niestabilnego hangaru, który rozstawia się stanowczo zbyt długo. Są lepsze namioty w tej cenie. Amen.