Na rower super. Tak jak pisał kolega mieści się dość sporo, nie jest to jakieś ichnie Jumbo czy coś tam ale , też nie jest to normalna , turystyczna, mała nerka. Nie wiem jeszcze jak będzie w upały, ale w końcu jest to dużo mniejsza powierzchnia styku z ciałem niż każdy w sumie plecak - ot, taki szerszy pas jakby.
No i zostaje jeszcze możliwość mocowanie na zewnątrz. To banji świetnie nadaje się na troczenie wiatrówki, rękawiczek, czapki, ostatnio wożę tak 800 ml butelkę wody ( wrzucę jutro fotkę).

Maxpedition Octa Versipack - opinii poszukuje...

z dwoma kieszeniami TT ( to już chyba z dwa razy większa pojemność , nie jeździłem tak jeszcze - chyba bez sensu, lepiej w sakwy wepchać więcej):

Co do jakości wykonania to chyba różnie bywa z tym Maxem. Mam dwie torby idealne wręcz i dwie poprawne z lekkimi niedociągnięciami.

sorki za jakość tych dzieł, nie mam innych , nie pstrykałem niczego podczas wycieczek...
aaa..byliśmy w Skalnym Mieście , moja dziewczyna używała Octy. Jeździliśmy tam parę razy na tyłkach po lodzie - torba dała radę bez problemu ( porysowały się te metalowe oczka ale na materiale nie ma przetarć, zmechaceń itp )