Widać nie bardzo ludzie chcą to kupować albo się z tym fotografować, ciekawe, nie?

Hm, hm... Fanny/waist pack poniżej 70 USD. To już trochę wiemy... Ale nadał to kryteria ogólne... Do czego, z czym etc.
Chyba tylko Max robi takie cywilne wzory z PALSami etc. Nie wiem, czy Ci na tym zależy, czy nie etc. Podaj więcej danych.
Niby takie cuś wraca do łask, ale chyba nie u nas, więc może być problem z dostaniem w sklepach - skoro nie schodzi - to nie zamawiają.
1. Możesz poszukać kopii Maxa - ale nie wiem, czy są kopie tego akurat. No i jakość różna.
Podobno toto wraca do mody, ale jeszcze myślę nie u nas

2. Coś w tym stylu?
Mountainsmith
http://www.mountainsmith.com/products.asp?subCategoryId=3&categoryId=4Pierwsza firma kolesia od Kifaru, może spłynie na Ciebie taktyczność twórcy :-)
3. Nie krzycz, ale zobacz w sklepach sportowych np. w... Adidasie. Jak nie znajdziesz, to gdzieś mam prawie nieużywaną taką czarną saszetkę od nich :-)
4. Dobra, teraz poważniej - zobacz Tatonkę - za 40-60 zł masz spory wybór, a takie akcesoria wychodzą im całkiem fajne.
5. Nadałby się pas dla nordic walkera? Tatonka, Decathlon - tam na pewno. Pomyśl, czy by Ci to pasowało.
Jak coś jeszcze, to wyedytuję.