|
« Odpowiedz #30 : 02-08-2009, 12:37:23 » |
|
Można w nich śmiało biegać w zimie, a to efekt preparatu może Nik-Wax. Ja tak mam z Belkami i też zacznę filmy kręcić 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #31 : 02-08-2009, 12:54:24 » |
|
Dzięki za szybką odpowiedź 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #32 : 04-09-2009, 09:30:08 » |
|
Odnośnie bates 85501 to użytkuje te butki od trzech lat. niestety tej wiosny przeciekły. Uzytkowalem je dzien w dzien Zima/lato Buty sa naprawdę nieprzemakalne i trzymają długi okres. Podeszwa nie starła sie znacznie, powodem jest moja waga 55 -60 kg Wspaniale sie spisują. Są to jedne z najlepszych moich butów.Fantastyczny zakup. Kupiłem je za jedyne 270 zł
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #35 : 15-10-2009, 14:13:47 » |
|
Jak sobie kupiłem skórzane rękawce Hatch, to było to samo. Jedna z innej skóry druga z innej. Oddałem do reklamacji i o dziwo uwzględniono mi ją. Tak samo było z butami sportowymi jeden był inny od drugiego. Pewnie chodzi o to że pakujący bierze co ma pod ręką w jednym rozmiarze stąd te różnice. Bardzo wkurzająca sprawa. Jak cię to denerwuje to reklamuj buty.
|
|
|
|
|
|
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów bez podawania przyczyny.
|
|
|
 |
« Odpowiedz #36 : 15-10-2009, 19:18:36 » |
|
Zadzwonilem do sklepu, zaproponowali mi tydzien pochodzic w nich, jak mi nie bedzie cos pasowalo, to bez gadania zamienia. Mam super sprzedawce w tym sklepie, zawsze pomoze albo doradzi...taki poprostu wspamialy gosc, kiedys dostalem od niego Belki 700 w prezencie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #38 : 27-10-2009, 08:29:31 » |
|
Czyli faktycznie polecacie buty firmy Bates. Słyszałem wiele pozytywnych opinii o ich obuwiu (min to że używane są w amerykańskiej armii, że mają bardzo dobrą amortyzację i wytrzymałość na temperatury) i tak się sam zastanawiam nad kupnem. Proponujecie zamawiać z różnych stron internetowych, a nie lepiej po prostu zamówić na ich oficjalnej bates.pl ? Chyba nie są to jakieś wygórowane ceny? Zresztą jak mam dać 299 zł za buty które mi trochę posłużą, to znów nie jest to jakaś mega wielka kwota.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #39 : 27-10-2009, 11:19:34 » |
|
te z bates.pl nie mają nic wspólnego z batesami, które są stosowane w US Army, poza nawzwą. Te z bates.pl to drogi chiński szmelc. Taniej mozna kupić oryginalne nowe batesy na allegro. Co sprzedaż w sklepie nie idzie dobrze?
|
|
|
|
|
|
dead
|
|
|
 |
« Odpowiedz #40 : 27-10-2009, 12:13:59 » |
|
Nih, czemu uważasz, że to chińska podróbka? Wszedłem teraz specjalnie na bates.pl i tam jak byk stoi "składane w USA - Dumnie produkowane w naszych fabrykach w Arkansas i Michigan". Wiadomo, że na allegro można kupić taniej, ale czy pewniej? Poza tym, jeżeli gdzieś doszukiwałbym się chińskiego szmelcu to właśnie na allegro.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #41 : 27-10-2009, 23:02:31 » |
|
Nie wiem, jak to jest teraz z tymi Bates, ja ogolnie mam pecha do butow, okazalo sie, ze mam rozna grobosc skoru w butach, wiec bez problemu mi je wymienili, masakra z kolei byla sama zamiana. Porazka total: z 4 par wybralem jedna, tylko ta jedna nie miala wad fabrycznych!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #42 : 28-10-2009, 13:28:51 » |
|
Mam nadzieję że nie widać tutaj żadnej reklamy własnych sklepów ;-) Bo jak będzie ............
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #43 : 28-10-2009, 13:47:28 » |
|
nie żebym sie czepiał , ale na wielu forach odwiedzanych przez potencjalnych użytkowników dosć mocno jest opisywany bates.pl , polecajace są czecto osoby z małym "stażem" Jakoś zbyt nachalne to jest moim zdaniem Generalnie Bates szyje na rynek cywilny , możliwe że i w USA , ale kontrakt to kontrakt
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #44 : 28-10-2009, 14:06:32 » |
|
No właśnie dlatego napisałem. Nie chcemy tutaj takiej nachalnej reklamy. Jeśli to oczywiście jest reklama i macie jakieś powiązania.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|