moge sie podpisac pod tym co napisal hyena
poczatek filmu o niczym i czuc, ze to wstep zrobiony na sile
Pozniej jest troche lepiej i im dalej w las tym, wiecej ciekawych informacji
Super ja mam tylko jedna, ale wazna uwage
Czy Ty w jakikolwiek (w tym prawny) sposob odpowiadasz za to co mowisz w tych filmach ? Jaka jest odpowiedzialnosc Kotlera za tresc przekazywanej ''reklamy'' ?? O czym mowie:
- po pierwsze na dzień dobry i wprost powinno leciec malym drukiem pod reklama, ze wasza firma odradza samotne wycieczki w taki teren, w takiej porze roku i bez wczesniejszego sprawdzenia sprzetu ludziom bez odpowiedniego doswiadczenia. Z waszej reklamy wynika, ze mozna wskoczyc na 20 min do sklepu, pozniej w samochod i juz za chwile nocowac na osniezonym szczycie... Az sie prosic o wypadek !!
- ''spiwor przewidziany przez producenta do -18 gwarantuje, ze do takiej temperatury mozemy spokojnie przezyc noc nie zamarzajac...'' - Jezu chlopie !!!! kasuj to zdanie w pizdu zanim kogos zabijesz !!! To, czy zamarzniemy w nocy to nie tylko kwestia tego ile ''stopni C'' podal na naszywce producent !!! A za dodanie do zdania slowa ''spokojnie'' to od kazdego usera tego forum, ktory nocowal pod golym niebem powinnienes dostak kopa w ...Super reklama reklama ale tam jest twoja twarz i nazwisko i mozesz kogos wpierdolic w bagno takim textem. Unikaj skrotow myslowych w rozmowach z laikami !!!!
- ''samotny wedrowiec nie poradzil by sobie z samodzielnym rozbiciem namiotu, gdyby nie jego specyficzna budowa...'' - po pierwsze brakuje slowa ''tego'' namiotu jesli chodzi Ci konkretnie o produkt, ktory reklamujesz. Po drugie cale to zdanie jest z dupy jesli mowimy o wszystkich namiotach swiata. W ameryce juz by lecialy do sadu pozwy o ''nieprawdziwa reklame''. Doswiadczony samotny wedrowiec poradzi sobie z samodzielnym rozbiciem wiekszosci malych namiotow, z tym ze dzieki specyficznej budowie rozbijanie produktu X bedzie generalnie/w takich warunkach o wiele latwiejsze.
- temperature 36,6 w nocy to ma zdrowy czlowiek w ... dupie i to nawet nie do konca prawda

Mozna dorzucic text, ze fajnie jest zjesc cos ''na noc'' kiedy zimno bo trawienie troche ''rozgrzewa'' organizm
- ''specjalne nakladki na buty, ktore beda nam 100% gwarantowac, ze sie nie poslizgniemy...'' - to samo co ze spiworem !!! chlopie twoja twarz i nazwisko pod tym textem, a i moze odpowiedzialnosc cywilno-prawna Kotlera jak sie ktos jednak poślizgnie !!!
- ''bielizna termoaktywna odprowadza nam pot i powoduje, ze nie czujemy sie wogole spoceni...'' - cwicze co 2 dzien w ''termoaktywnych'' Nike i Adidas i czuje sie bardzo spocony. Fakt, ze mam lepszy komfort termiczny ;P
-''odbijajace sie od sniegu promienie sloneczne...'' moga doprowadzic do snieznej slepoty. Mysle, ze to mocniejszy i wzniejszy argument niz ''mocno mecza wzrok''
- czekolada nie da ci zadnego ''kopa'' co najwyzej uzupelni ''zapas'' energii. Mozesz sobie dorzucic, ze zima cialo potrzebuje x X(np 2) kalorii wiecej... ''Kopa'' to moze raczej kawa, redbull, lub kilka innych zabawek
- warto na poczatku wspominiec o czapce i rekawiczkach bo to podstawa w zimowych wycieczkach. Dziwie sie czasem jak ogladam Grylesa, ze Misiek lata po sniegu z uszami bez ochrony.
generalnie jakosc filmiku bardzo wysoka. Ktos kto krecil i montowal wiedzial co robi. Twoj glos i wyglad bardzo profesjonalny i przekonywujacy. Glos narratora bardzo przyjemny. Momentami sposob wypowiedzi narratora przypomina ''lektora dla niewidomych'', czyli maszynke, ktora czyta text, ale nie radzi sobie z interpunkcja i ''emocjami''. Niestety text juz wypada blado. Niekomercyjnie, amatorsko - OK. W tym wypadku zbyt wiele skrotow myslowych. Zbyt duzo bledow i co najwazniejsze 2 niebezpieczne dla odbiorcy informacje.
Sorry Super, ze ze mnie taka swinia, ale po to chyba ten watek

Na prawde mocno wam kibicuje i podoba mi sie to co robicie.