trwa ładowanie paska...
09-02-2012, 00:25:12 *
Aktualności:
Wybierz jezyk:

Forum   Zaloguj się Rejestracja   Tagi
Strony: Pierwsza « 1 2 3 +   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Quechua w Decathlon  (Przeczytany 6663 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
Pablo666
Opinii: (3)
Ekspert

Miejsce pobytu: Olsztyn i Brzydgoszcz

Ignoruj
« Odpowiedz #30 : 07-07-2010, 13:14:45 »

Irytujcie mnie dalej...... lubię swoje miasto
A żeby nie było czapka z daszkiem do biegania, lekka, fajny zielony kolor, nawet się w niej nie grzeje zbytnio głowa tylko pasek do regulacji łatwo się wyrywa- szybkie zdjęcie z głowy (pasek nylonowy wychodzi z plastikowego zapięcia) i trzeba się zatrzymać by to wszystko porządnie pozapinać
robertgl17.
Opinii: (10)
Ekspert

Miejsce pobytu: Wrocław

Teoretyczny emeryt

Ignoruj
« Odpowiedz #31 : 16-07-2010, 14:14:40 »

A, właśnie, zapomniałem, dzięki za przypomnienie Czejen.
DZIECI!
Decathlon jest b. dobrze wyposażonym w dziecięce ciuchy sklepem. Moje córki noszą kurtki, czapki, bluzy i buty z Decathlonu. Wykonanie powyżej dziecięcej średniej typu Smyk przy niższej cenie.
Rozmiarówka zazwyczaj pełna, zazwyczaj fajna kolorystyka.
Plus możliwość zakupienia rzeczy, których po prostu nie sposób dostać gdzie indziej - np. nieprzemakalne spodnie membranowe na trzylatka. Spróbujcie to kupić w sklepie dziecięcym, albo w turystyku. Powodzenia Uśmiech

No właśnie Mrugnięcie
 Dzisiaj, przed wyjazdem nad morze zakupiłem córce lat 2 kurteczkę przeciwdeszczową z membrana w cenie 39,99 zł ( została przeceniona ze 169 zł ).
I co po powrocie do domu musiałem zapylać z powrotem do Decathlonu tym razem z druga córą lat 4 po taką samą kurtkę. Duży uśmiech

W zwykłym sklepie z dziecięcą odzieżą zwykła "ceratowa" kurteczka kosztuje minimum 75 zł Złość

Fan DPM
"Bo tylko prawdziwy facet potrafi przyznać się do tego, że lubi słodycze i nosi kalesony"
KrzysT
Opinii: (0)
Aktywny użytkownik

Miejsce pobytu: Warszawa

weirdo

Ignoruj
« Odpowiedz #32 : 19-07-2010, 09:25:28 »

No, ja tez uzupełniłem ubranie starszego dziecka przedwakacyjnie w komplet kurteczka plus nieprzemakalne spodnie Mrugnięcie I jak zawsze od ręki. I o nowe sandały, bardzo fajne, się dziecku podobają.
Oraz o nosidło, bo znajomi, co od nich pożyczaliśmy wcześniej puścili dalej (ale to już nie Quechua, tylko Deuter).
Myślę, że ci, co nie mają dzieci nie zrozumieją, jakim zajebistym dla rodzica sklepem jest Decathlon Mrugnięcie
Hawranek
Nowy użytkownik
*

Ignoruj
« Odpowiedz #33 : 28-07-2010, 23:35:59 »

Mam od nich:
- 3 polarki 50, bardzo dobrze mi się noszą mimo, że trochę się zmechaciły,
- koszulki termoaktywne, różne z różnych lat. Generalna wada, szybko 'łapią' smordek.
- skarpetki Kalenji, takie ledwo ponad kostkę. Chodzę w nich przez cały rok, są OK.
- torba na siłkę o pojemności ok. 40L. Używam jej od 2 lat i nie ma najmniejszego śladu zużycia.
- spodnie i spodenki z jakiegoś syntetyku, kupione jakieś 4 lata temu. Nadal świetnie się noszą.
Generalnie za rozsądną kasę można kupić coś fajnego. Ale idąc w góry zabieram inny sprzęt.

A.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Galeria - http://picasaweb.google.pl/havvranek
torana
Opinii: (2)
Świeża krew
*

Ignoruj
« Odpowiedz #34 : 29-07-2010, 09:42:01 »

Również śmiało mogę polecić  śpiwór S15 ultralight 650g, kilka sezonów  i dalej jak najbardziej OK.
(dodam również że mają wersję z zamkiem z prawej i z lewej , dzięki czemu można spiąć
sobie śpiwór z drugim i grzać się razem Uśmiech)

W decathlonie mają również fajne rękawiczki
tzw. UNDERGLOVES - jedwabne rękawiczki termiczne (trzeba szukać promocji, mnie udało się znaleźć w cenie 14.99)
oraz  rękawiczki pełne MTB (ale nadające się również na lekkie wyjście do lasu)- za ok 20 zeta. (też w promocji)

Warto szukać promocji Uśmiech

tarantino
Świeża krew
*

Ignoruj
« Odpowiedz #35 : 28-11-2010, 00:32:34 »

Wspaniale że natrafiłem na ten temat.

Sam mam ograniczony budżet i często problemu z doborem odpowiedniej rzeczy. Musze na maksa racjonalnie kupować:/

Zabrałem głos ponieważ dyskusja była o odzieży z Decathlonu, a teraz na ich fanpage'u na faceebok'u można taki dostać za darmo.
Wystarczy nacisnąć "lubie to" i wziąć udział w konkursie.

http://www.facebook.com/DecathlonPolska

Powodzenia:)
corvus
Opinii: (2)
Ekspert

Miejsce pobytu: Warszawa/Pionki

Ignoruj
« Odpowiedz #36 : 28-11-2010, 00:53:07 »

dobra cena na koszulki quechuy w przedświątecznej promocji - 25pln za taką z długim rękawem. Jak na taką cenę to oferta rewelacyjna.

.
blachon
Aktywny użytkownik

Miejsce pobytu: Warszawa

Ignoruj
« Odpowiedz #37 : 28-11-2010, 10:20:03 »

skoro temat o decathlonie i ich "marce własnej" to może nie zaszkodzi jeśli zapytam czy miał ktoś styczność z ichniejszą firmą Solognac ? (ciuchy i inne pierdoły dla myśliwych)
http://www.decathlon.com.pl/PL/parka-sibir-100-138556100/
zastanawiam się nad zakupem tej kurtałki na zimę. jakieś opinie ? (od razu dodam, że "na żywo" ma ładniejszy kolor. taka ciemna oliwka)

edit. dopiero teraz się zorientowałem, że ten temat jest w dziale "Ogólne" ... no ale może nic to nie zaszkodzi Mrugnięcie
« Ostatnia zmiana: 28-11-2010, 12:51:40 wysłane przez blachon » Zapisane

"Nie wiem jak się panu odwdzięczyć..." - "Wie pani."
Strony: Pierwsza « 1 2 3 +   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: