Nie Królik nie taki jest przekaz naszych postów.
Odniosłem inne wrażenie, zresztą mnie w tym utwierdzasz:
Chodzi mi o to, że jak weźmiesz dwóch równo wyszkolonych, zdolnych, wytrzymałych i cwanych terminatorów i dasz jednemu replikę ASG z 800 zł, a drugiemy systeme za 7000 zł to wygra ten z systemą na 95%.
W PB jak dasz kolesiowi tipmanna za 800 zł a drugiemu ego 10 albo long bowa na 5000-7000 zł to mają sznase 50 na 50%.
Uzasadnij, dlaczego w lesie lepszy marker PB nie ma znaczenia, a liczy się to, co gracz potrafi, zaś w przypadku ASG w jakiś magiczny i tajemniczy sposób Systema ma decydujące znaczenie (95% wygranej) w starciu z repliką za 800PLN.
Bo jak na razie, to okazuje się, że w PB sporzęt nie ma znaczenia w lesie, zaś w ASG ma znaczenie zasadnicze.
Przynajmniej to właśnie wynika z Twoich postów.
W PB elita to speedbolowcy w swoich pięknych kostiumach z klamkami za 5000 zł i komletem luf za kolejne 2000. Ale nie ma większej frajdy jak postrzelić mając w ręce proto 07 takiego kolesia w podeszwe buta bo akurat się położył 3m przed tobą mając w ręce proto 07.
No proszę, czyli jednak elita w PB jest...
Grałem w ASG trzy lata i zawsze byłem traktowany jako gracz II kat bo nigdy nie należałem do żadnej drużyny i nie miałem "naszywek" i byłem "nikim" w sensie, że nikogo nie odtwarzałem.
No i? Czy to, że trafiłeś na buców, oznacza, że każdy tak ma?
Bo ja jakoś nie zauważyłem, aby w warszawskim środowisku
ekskomunikowano tylko dlatego, że nie jest kontraktowy.
Elektryk nie daje ani lepszego zasięgu, ani lepszej celności, jedynie może powtarzalność strzałów jest nieco lepsza.
Czym sie zatem różni lufa za 189 PLN od takiej za 589?
Ludzi do drużyny nie ukrywajmy nabiera się po obejżeniu sprzętu jaki delikwent posiada bo wtedy moż wzmocnić "siłę ognia".
Bynajmniej. W każdym razie - w tych teamach, które znam nie działa to w ten sposób.
W PB teraz biegam w ruskim mundurze, polskich butach, amerykańskiej kamizelce i nie dlatego że mnie nie stać tylko dlatego, że mi taka konfiguracja zajebiście pasuje.
A ASG bawią sie ludzie, którzy mają gogle z castoramy, flecktarna i replikę za 300PLN.