trwa ładowanie paska...
08-02-2012, 01:23:12 *
Aktualności:
Wybierz jezyk:

Forum   Zaloguj się Rejestracja   Tagi
Strony: Pierwsza 1 2 3 4 ... 6 » Ostatnia +   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Multicam-owy MIX i jego przybrani bracia  (Przeczytany 8883 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
ThePesH
Opinii: (1)
Ekspert

Miejsce pobytu: South Yorkshire

Future Combat System

Ignoruj
« Odpowiedz #15 : 06-03-2010, 17:08:42 »

Ok zrobie porównanie foto niebawem, na razie dążę do idealnej konfiguracji [o ile takowa istnieje] po kosztach ...
Czyli po za przesadnie drogimi spodniami OPS'a - wszystko jest z niższej półki producentów szyjących z materiału z nadrukiem multicam [a nie podróbek].

@hyena - Co do flagi - co to ma wspólnego z patriotyzmem ?
Ile widziałeś osób biegających z amerykańskimi flagami lub niemieckimi na ramionach ?
Naszej narodowej nie udało mi się zdobyć na podkładzie multicam- wiec mam wiatraki ...

Reload ... Hold On ... The Aim Is In Your Head Now !!!
u99
Opinii: (9)
Ekspert

"jedynym łatwym dniem był dzień wczorajszy..."

Ignoruj
« Odpowiedz #16 : 07-03-2010, 10:24:34 »

Naszej narodowej nie udało mi się zdobyć na podkładzie multicam- wiec mam wiatraki ...

A takie mogą być http://www.allegro.pl/show_item.php?item=949855498 ?

pozdrawiam u99
I like KKK
ThePesH
Ekspert

Future Combat System

Ignoruj
« Odpowiedz #17 : 07-03-2010, 21:29:53 »

Podziękował - zamówione  Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech Duży uśmiech

cardamon
Użytkownik
**

Miejsce pobytu: Gdynia

Ignoruj
« Odpowiedz #18 : 08-03-2010, 09:45:15 »

ja tam wole MC mieć niepochlapany olejną i replikę zamiast odkurzacza ;-)

Pesh... wolisz mieć zawsze czyściutki mundurek i oporządzenie, i replikę, która wydaje dżwiek " bzium bzium bziu " przy strzale,nie ma prawdopodobnie odrzutu, i nie masz pewnosci ze kogos trafileś ...sweet... Mrugnięcie

z każdym dniem powiększa się grono ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupe ;]
ThePesH
Ekspert

Future Combat System

Ignoruj
« Odpowiedz #19 : 08-03-2010, 16:38:48 »

Tak wole mieć nie pochlapany farbą szpej - upierdzielony czym inny nieraz jest mocno
Moze i bzium bzium ale strzela prosto i daleko i nie trzeba uczyć się zasad artyleryjskiego namierzania lobem Język
Tak nie ma odrzutu masz racje nie ta generacja repliki . A co do pewności trafienia - nie przyzna się terminator  raz , drugi to serie po buzi wychaczy i od razu zgłosi trafienie Język Na szczęście niewielu takich jest ... fair play to podstawa. Nie trzeba się znakować farbą jak owce na stokach :-)

Pablo666
Opinii: (3)
Ekspert

Miejsce pobytu: Olsztyn i Brzydgoszcz

Ignoruj
« Odpowiedz #20 : 08-03-2010, 17:59:07 »

Taaaaa jasne, każdy swoje chwali :-P
Grywam w to i w to i nie ma co porównywać.... w końcu czołg i ferrari też jeździ?
A terminatory? Tu możesz twierdzić wszystko... nie ma dowodu nic nie pomoże.... tu akurat brak śladu jest na duży minus  Duży uśmiech
cardamon
Użytkownik
**

Miejsce pobytu: Gdynia

Ignoruj
« Odpowiedz #21 : 08-03-2010, 18:18:27 »

Pesh, sie nie irytuj ziom Mrugnięcie

mam grata asg i lubie tą zabawe głownie za klimat, wiekszy realizm
mam speedową klamke do pb lesnego i lubie tą zabawe za szybkość adrenalie i funfactor
a dla relaksu napitalam ze śrutu i z żadnej z tych rzeczy bym nie zrezygnował chociaz każda to INNA bajka Uśmiech

pozdrawiam

z każdym dniem powiększa się grono ludzi, którzy mogą pocałować mnie w dupe ;]
DARKdog
Opinii: (2)
Aktywny użytkownik

Miejsce pobytu: festung Bentchen (WLKP)

Ignoruj
« Odpowiedz #22 : 09-03-2010, 08:14:54 »

No i cardamon myślę, że zakończył-wyczerpał temat co jest lepsze w dwóch zdaniach.  Duży uśmiech

Ludzie dawniej byli sobie bliżsi, broń nie niosła tak daleko.
KnockeR
Opinii: (12)
Ekspert

When the Zombies come, I'll be ready!

Ignoruj
« Odpowiedz #23 : 09-03-2010, 10:01:30 »

Też grałem w 1 i w 2... w ASG klimat był na początku jak wszyscy mieli magi już nie pamiętam 19 groszków a później weszły na rynek te suszary z magazynkami po 3000 kulek. Szkoda gadać :/ najbardziej jednak przeszkadzał mi ten cały plastikowy syf zostający w lasach miliony kuleczek rozkładających się 300 lat :/

Zombie Zone - Survival w świecie postapokalipsy!
DOŁĄCZ DO ŁOWCÓW ZOMBIE
DARKdog
Aktywny użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #24 : 09-03-2010, 10:27:24 »

Powiem tak. W ASG denerwowała mnie ta otoczka oryginalności i kasy. Nie mogłeś być rangerem bo nie miałeś kontraktowej ładownicy i miałeś polskie buty. Dodatkowo między tanim sprzętem, a highendem  jest przepaść w jakości co się przekłada na skutecznosć w walce. 

Królik
Equipped.pl
*

Ignoruj
« Odpowiedz #25 : 09-03-2010, 10:45:51 »

W ASG denerwowała mnie ta otoczka oryginalności i kasy. Nie mogłeś być rangerem bo nie miałeś kontraktowej ładownicy i miałeś polskie buty.
Nie mogłeś być Rangerem w sensie rekonstrukcji/odwzorowania jednostki, ale nikt nie zabraniał Ci grać.
Dodatkowo między tanim sprzętem, a highendem  jest przepaść w jakości co się przekłada na skutecznosć w walce. 
Sugerujesz, że w PB wszystkie markery, niezależnie od ceny, strzelają jednakowo?
DARKdog
Aktywny użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #26 : 09-03-2010, 10:50:51 »

Nie mogłeś być Rangerem w sensie rekonstrukcji/odwzorowania jednostki, ale nikt nie zabraniał Ci grać.Sugerujesz, że w PB wszystkie markery, niezależnie od ceny, strzelają jednakowo?

Grać sobie mogłeś ale zawsze byłeś w drugiej kategorii graczy.

Czy taki Tipek A5 różni się skutecznością na polu walki  od Matrycy 09 gdzie różnica w cenie to koło 2-2,5 tysiąca? W lesie bo o tym mówimy, nie. W lesie 70% skuteczności to gracz. Gdyby taka była różnica nikt w lesie nie grałby tipmanem, bt czy innym militarnym markerem, tylko każdy latałby z elektrykiem. Elektryk nie daje ani lepszego zasięgu, ani lepszej celności, jedynie może powtarzalność strzałów jest nieco lepsza.

Królik
Equipped.pl
*

Ignoruj
« Odpowiedz #27 : 09-03-2010, 10:56:22 »

Grać sobie mogłeś ale zawsze byłeś w drugiej kategorii graczy.
Aha, a jak na imprezę PB przyjdę w dresie, markerem za grosze i najtańszą maską, to będę w elicie, czy nie?
Czy taki Tipek A5 różni się skutecznością na polu walki  od Matrycy 09 gdzie różnica w cenie to koło 2-2,5 tysiąca? W lesie bo o tym mówimy, nie. W lesie 70% skuteczności to gracz. Gdyby taka była różnica nikt w lesie nie grałby tipmanem, bt czy innym militarnym markerem, tylko każdy latałby z elektrykiem.
Czy teraz, dla odmiany, sugerujesz, że w PB w lesie 70% to gracz, a w ASG nie?
Czy w jakiś magiczny sposób w ASG w lesie znaczenie ma kontraktowy sprzęt albo replika Systemy, a jeśli mówimy o PB, to liczy się gracz, zaś sprzęt to dodatek?
Elektryk nie daje ani lepszego zasięgu, ani lepszej celności, jedynie może powtarzalność strzałów jest nieco lepsza.
Nie wiem, nie znam się specjalnie na PB, ale chyba ludzie po coś kupują markowe markery, zmieniają lufy, spłuczki, butle i cholera wie co jeszcze. Po co? Dla lansu, bo liczy się w 70% gracz?
KnockeR
Opinii: (12)
Ekspert

When the Zombies come, I'll be ready!

Ignoruj
« Odpowiedz #28 : 09-03-2010, 11:08:24 »

Hmm ja kupiłem BT za 450zł władowałem w niego jakieś kolejne 2000zł i nie zauważyłem aby lepiej strzelał i zjadał mniej gazu Uśmiech A zrobiłem to po to bo taki po prostu bardziej mi się podobał Uśmiech Królik możesz przyjść we wszystkim tu nie ma elit Uśmiech liczy się zabawa i ilość graczy im nas więcej tym weselej:) Z ASG sobie poszedłem gdyż stojąc na przeciwko kolesia pestki z mojej pompki dolatywały do połowy dystansu a on mnie ściągał ze swojej suszarki jeszcze z zapasem mocy Uśmiech W paincie zasięg wszyscy mają mniej więcej taki sam.

Zombie Zone - Survival w świecie postapokalipsy!
DOŁĄCZ DO ŁOWCÓW ZOMBIE
Królik
Equipped.pl
*

Ignoruj
« Odpowiedz #29 : 09-03-2010, 11:11:16 »

A, rozumiem.
Czyli paintballowcy to taka jedna wielka rodzina, gdzie nie liczy się sprzęt tylko zabawa. ASGowcy, to z kolei banda snobów, którzy każdego niekontraktowego gościa z repliką za 600PLN traktują jako gorszą klase graczy,bo w ASG nie liczy się fun tylko lans.

Taki ma być przekaz Waszych postów? Bo jakoś nie chce mi się w to wierzyć...
Strony: Pierwsza 1 2 3 4 ... 6 » Ostatnia +   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: