trwa ładowanie paska...
09-02-2012, 00:25:35 *
Aktualności:
Wybierz jezyk:

Forum   Zaloguj się Rejestracja   Tagi
Strony: Pierwsza « 1 2 3 +   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Może mi Ktos powiedzieć co to za Kamuflaż ?????????  (Przeczytany 2505 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
SWAT
Opinii: (0)
Ekspert

Miejsce pobytu: Pabianice

Mountain Warfare

Ignoruj
« Odpowiedz #30 : 11-06-2010, 10:13:56 »

Znowu ty i te twoje z dupy wyjęte przykłady. Chcesz się pochwalić ogólnie znanymi faktami czy tak po prostu myślisz, że tego typu przykłady rzeczywiście mają jakiś sens w dyskusjach, w które chcesz wtrącić swoje 3 grosze? Zastanów się, proszę, zanim coś napiszesz.

Jak narazie to jesteś wszechwiedzącym wirtualnym ekspertem który neguje wszystko co się da. Więc ogarnij się i zacznij coś sensownego pisać.

"Jeśli w jakimś człowieku zespolą się zdolności przywódcze z
nieprzeciętną inteligencją i charakterem, formuje się wtedy jednostka,
przed którą może nie być osiągnięć niemożliwych"
Bananczyk
Opinii: (3)
Ekspert

Miejsce pobytu: Białystok

Ignoruj
« Odpowiedz #31 : 11-06-2010, 11:15:37 »

Tym oto stwierdzeniem dowiodłeś, że czytanie ze zrozumieniem to twoja słaba stronka. Tak więc kończę dyskusje z tobą póki nie pójdziesz do gimnazjum tego nadrobić Uśmiech

@Pele76
Rób sobie, co chcesz. Generalnie to mnie nie interesuje za kogo i jak długo będziesz mnie uważał, bo widzę, że intelekt zgubiłeś dawno temu. A że nie interesuje mnie zdanie osoby bez intelektu to zwyczajnie sobie działaj. Widzę, że jak każde słabe ogniwo społeczeństwa masz wysokie libido to rekompensuj je sobie w dowolny sposób. Tobie to pomoże, a mnie nie zaszkodzi:)

@Rumun
Spoko, takie wyjaśnienie mi wystarcza. Ale jak pofatygujesz się z fotką to się nie obrażę Mrugnięcie

Daruj sobie osobiste wyjazdy, w niecały miesiąc obecności na tacticalu zdążyłeś nawyzywać wystarczającą ilość osób.
Dziwne jest, że aż tyle osób w tak krótkim czasie podpadło tobie.

Nie przeklinam. Bo to kurwa w chuj nie ładnie.
Ranger
Użytkownik
**

Ignoruj
« Odpowiedz #32 : 11-06-2010, 16:01:19 »

Daruj sobie osobiste wyjazdy, w niecały miesiąc obecności na tacticalu zdążyłeś nawyzywać wystarczającą ilość osób.
Dziwne jest, że aż tyle osób w tak krótkim czasie podpadło tobie.

No, aż dwie: Pele i SWAT. Do grona nadgorliwych napinaczy zaczynam zaliczać również ciebie, ale nauka czytania jest w stanie cię przed tym uchronić Uśmiech Nie rób tego samego życiowego błędu, co Pele Uśmiech

Nadal podzielam zdanie Aniola, jemu też nawrzucajcie, bo się nie zna i nie jest wyrocznią...
Rumun
Opinii: (2)
Użytkownik
**

Miejsce pobytu: Gubin

Ignoruj
« Odpowiedz #33 : 11-06-2010, 16:06:19 »

Proszę, oto zdjęcie z WuZetką. Myślałem, że jednak trochę lepsze miałem ale jednak nie. W każdym bądź razie widać o co chodzi. Policjant po prawej z nożem przytroczonym rękojeścią pionowo w dół.
http://img263.imageshack.us/img263/6645/dsc07724n.th.jpg
Może mi Ktos powiedzieć co to za Kamuflaż ?????????

Wszyscy odważni, honorowi i wierni sobie mężowie są już przeszłością... Ale płomień wędrowcy, poszukiwacza i twórcy jeszcze płonie w kilku sercach. To nasza nadzieja i nadzieja dla całej ludzkości.
Bananczyk
Ekspert

Miejsce pobytu: Białystok

Ignoruj
« Odpowiedz #34 : 11-06-2010, 16:11:00 »

No, aż dwie: Pele i SWAT. Do grona nadgorliwych napinaczy zaczynam zaliczać również ciebie.

Myślę że w innym wątku znajdzie się co najmniej jeszcze jeden user.

...ale nauka czytania jest w stanie cię przed tym uchronić Uśmiech Nie rób tego samego życiowego błędu, co Pele Uśmiech

Sorry kurwa ale ty uczyć mnie nie będziesz.

Nadal podzielam zdanie Aniola, jemu też nawrzucajcie, bo się nie zna i nie jest wyrocznią...

Nie wycieraj sobie dupy Aniołem bo w przeciwieństwie do ciebie potrafi prowadzić dyskusję bez obrażania kogoś.

Nie przeklinam. Bo to kurwa w chuj nie ładnie.
Ranger
Użytkownik
**

Ignoruj
« Odpowiedz #35 : 11-06-2010, 16:32:42 »

Myślę że w innym wątku znajdzie się co najmniej jeszcze jeden user.

Myślę, że to raczej wina twoich problemów z czytaniem.

Sorry kurwa ale ty uczyć mnie nie będziesz.

No widzisz, w szkole też za pewne tak mówiłeś i widać skutki.

Nie wycieraj sobie dupy Aniołem bo w przeciwieństwie do ciebie potrafi prowadzić dyskusję bez obrażania kogoś.

Radzę przeczytać, kto tutaj rozpoczął przepychanki... A nie, zwracam się do nieodpowiedniej osoby...

Myślałem, że jednak trochę lepsze miałem ale jednak nie. W każdym bądź razie widać o co chodzi. Policjant po prawej z nożem przytroczonym rękojeścią pionowo w dół.

I w dodatku leworęczny jest...
No nie wiem, jak dla mnie to wygląda to jednak na szpan Mrugnięcie
http://republika.pl/blog_xm_4729301/7219002/tr/front.jpg - temu pewnie też jest po prostu tak wygodnie...
RazorS
Ekspert

Miejsce pobytu: Śląsk

B01

Ignoruj
« Odpowiedz #36 : 11-06-2010, 16:43:49 »

http://republika.pl/blog_xm_4729301/7219002/tr/front.jpg - temu pewnie też jest po prostu tak wygodnie...

Nie, po prostu chciał mieć słitttaśną focię na NK  Z politowaniem
Rumun
Użytkownik
**

Miejsce pobytu: Gubin

Ignoruj
« Odpowiedz #37 : 11-06-2010, 16:54:17 »

I w dodatku leworęczny jest...
No nie wiem, jak dla mnie to wygląda to jednak na szpan Mrugnięcie
Niekoniecznie. Za dużo wniosków wyciągasz nie zagłębiając się w temat. [uwaga, teraz trochę z przymrużeniem oka] Może preferuje reverse grip w nożu trzymając go lewą ręką i jednocześnie w prawej trzymając klamkę Mrugnięcie
Poza tym zamiast tylko pisać, sam podczep sobie w tym miejscu jakiś nóż z 7" ostrzem i przetestuj dobywanie go w różnych sytuacjach i postawach. Nie oszukujmy się, do walki chłopaki mają broń główna, jak ta zawiedzie to boczną i wątpię żeby kiedykolwiek potrzebowali błyskawicznie dobyć noża i używać go do zdjęcia tango. Ogólnie, to chyba za bardzo się czepiasz. Zobacz jak chłopaki są oporządzeni. Wg mnie nie jest to złe miejsce na podczepienie noża. Nie przeszkadza w celowaniu, przeładowywaniu, poruszaniu się i kożystaniu z radia. Poza tym wątpię żeby osoba trzecia miała sposobność na odebranie operatorowi ostrza zamontowanego w tym miejscu.

Wszyscy odważni, honorowi i wierni sobie mężowie są już przeszłością... Ale płomień wędrowcy, poszukiwacza i twórcy jeszcze płonie w kilku sercach. To nasza nadzieja i nadzieja dla całej ludzkości.
mgr_scout
Kierownik forum
*

« Odpowiedz #38 : 11-06-2010, 17:21:03 »

Panie kolego Ranger, jeśli chcesz pan zaistnieć na tym forum spróbuj inaczej. Aktualnie forma Twoich wypowiedzi zaniża poziom zamiast go trzymać, dobrego przykładu sam też nie dajesz.

Póki co temat zamykam, aż upały zelżeją.

Chcę być dezerterem, który ma szansę powodzenia
KNAKiŁ
KKK - Kelly Kettle Klan
CZUJ-DYM!
Królik
Equipped.pl
Opinii: (1)
*

Ignoruj
« Odpowiedz #39 : 11-06-2010, 17:21:11 »

A teraz wykażcie związek tej dyskusji z kamuflażem Szkwał. Uśmiech
Pele76
Kierownik forum
*

Miejsce pobytu: Blarney Irlandia Prudnik Polska

« Odpowiedz #40 : 11-06-2010, 17:42:22 »

Żadnego, a co? Język
Temat zmienia się w coś pod tytułem "czy ranger chce tutaj być czy ma wszystko w dupie, bo gdzie by nie poszedł to i tak będzie mistrzem świata"
Wyjścia są dwa:
1. Podskoczy raz jeszcze osobiście i dostanie liścia w potylicę = poleci z forum
2. Siadzie na dupie i bedzie sie odzywał tylko tam gdzie będzie coś wiedział = zostanie z nami i dołączy do tej grupy ludzi
    która tez błądziła na początku, a teraz są naszymi kumplami.

posurvivaliło Cię Pele ?
Cytuj z: super
Dlatego lubię Tactical ..nie ma pierdolenia
Strony: Pierwsza « 1 2 3 +   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: