|
« : 07-08-2008, 15:27:49 » |
|
Wiem, że poza tematem ale czy te dannery to rzeczywiście takie cudo? Co kumpel o nich mówi? Trochę o nich słyszałem, w większości superlatywy ale cena...
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 07-08-2008, 15:30:58 wysłane przez super »
|
|
Bywa, że najlepszy nóż to ten, który akurat masz przy sobie
|
|
|
 |
« Odpowiedz #1 : 07-08-2008, 17:52:21 » |
|
hmmm... jedyne co moge powiedziec to o jakosci wykonania. moim zdaniem sa lepiej robione od belkow, ale zdecydowanie nie jest to roznica kilku klas. jednak zastrzegam - ze moje spostrzezenia opieram na dokladnie 3 parach dannerow jakie mialem okazje oblookac. nie chodzilem w nich bo nie byly moja wlasnoscia. czy cena jest adekwatna do jakosci? tego Ci nie powiem poki nie zaloze ich na nogi a na razie sie nie zanosi 
|
|
|
|
|
|
I'm stronger than any and every enemy, predator, virus, disease or sickness.
|
|
|
 |
« Odpowiedz #2 : 07-08-2008, 21:08:05 » |
|
|
|
|
|
|
|
pozdrawiam
|
|
|
 |
« Odpowiedz #3 : 07-08-2008, 23:02:29 » |
|
sam się nimi interesuje ,tylko cena ich zabija
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #4 : 08-08-2008, 11:30:48 » |
|
jesli buty maja byc na lata to czemu nie.
naczytalem sie troche opinii. Duzo pozytwow widzialem na temat Desert Arcadia na USN( chyba). Nie bylo nic wspomniane o ich solidnosci o wykonaniu, ale wszyscy zwracali uwage na ich wygodne.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #5 : 09-08-2008, 10:32:07 » |
|
jesli chcesz sie dowiedziec czegos o dannerach napisz do Seikena na knives.pl - to jedyny znany mi ludek ktory znosil kilka par dannerow
|
|
|
|
|
|
I'm stronger than any and every enemy, predator, virus, disease or sickness.
|
|
|
 |
« Odpowiedz #6 : 09-08-2008, 13:39:30 » |
|
A ja mam tutaj kumpla który pogina w dannerach... wkleiłem nawet fotki do tematu o naszych belkach...
|
|
|
|
|
|
posurvivaliło Cię Pele ?
Dlatego lubię Tactical ..nie ma pierdolenia
|
|
|
 |
« Odpowiedz #7 : 14-08-2008, 11:55:20 » |
|
na okres wiosna lato jesien są świetne zima w tym modelu odpada posiadam juz 2 parę. To dobrze ulokowane pieniążki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #8 : 14-08-2008, 11:57:05 » |
|
no chyba coś nie tak z Twoją wypowiedzią według producenta to typowy but zimowy więc czemu odradzasz go na zimę ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #9 : 14-08-2008, 14:17:29 » |
|
Może chodzi o podeszwę, jeśli nie napisz jak zachowuję się na śniegu.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 14-08-2008, 15:17:10 wysłane przez dziadekdoorzechow »
|
|
pozdrawiam
|
|
|
 |
« Odpowiedz #10 : 14-08-2008, 15:01:16 » |
|
Super, Dannery, tak samo jak i Belki, sa robione na zimę, ale.... zimną, tylko bez lodu i śniegu, bo na tych nie wyrabiają z przyczepnością  Niby sa robione podeszwy Vibram na zimę, ale nikt z nas ich jeszcze nie miał i nie są jakoś specjalnie oznakowane w modelu/pudełku  Więc te dannery mogą wyrobić z zimnem, wilgotnością, ale już kupa chyba na zamarzniętych powierzchniach. Zobaczysz swoje 700-tki w zimie  Zrozumiesz o czym mówię 
|
|
|
|
|
|
posurvivaliło Cię Pele ?
|
|
|
 |
« Odpowiedz #11 : 14-08-2008, 17:10:59 » |
|
Te cwaniak ..ja swoje już używałem w zime ;-) właziłem w nich na babią i nocowałem tam więc wiem o czym piszę
ale Te danery z linka to typowy but górski dla USMC ..no chyba że podpięcie dla raków można wykorzystać w dżungli
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #12 : 14-08-2008, 19:10:05 » |
|
B770 ma napisane wyraznie: Outsole – VIBRAM® FIRE & ICE™ designed to improve traction in icy conditions Podeszwa niby inna, niz w 700, zatem powinno byc dobrze. Ktos zweryfikuje?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #13 : 14-08-2008, 21:03:39 » |
|
Vibram® 360 outsole matches the color of our olive rough-out leather and fabric. The specific design and placement of the multi-directional lugs offer maximum traction and stability over various terrains, including wet and cold conditions .
tak pisze w opisie tych dannerów
więc o co kaman ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #14 : 15-08-2008, 01:16:46 » |
|
Heheee nawet jakbym je zakupił, to i tak nie będę tutaj miał jak sprawdzić  Poza tym ja tam żadnych miejsc na zapięcie raków nie widzę  Poza tym podeszwa za miękka do takich rzeczy IMHO  Kurcze, na niektórych butach u Jangarna też tak jest napisane, więc... pożyjemy, zobaczymy... KURWA! FUNDUSZ TESTERÓW BY SIĘ TUTAJ PRZYDAŁ!!!
|
|
|
|
|
|
posurvivaliło Cię Pele ?
|
|
|
|