|
« Odpowiedz #15 : 21-11-2008, 22:00:12 » |
|
a ten o tych latarkach to chociaz ciekawy?  Nie czytałeś przed oddaniem w redakcji...  wysłałbym skan, ale wiesz prawo autorskie i te rzeczy...  * Okres 'promocji' jako wkładka minął, i Commando wyjdzie jako nowa oddzielna gazeta.
A przynajmniej tak napisał C22 na SpecOpsie
No to mnie uspokoiłeś, możesz wrzucić link do tego postu MK na SpecOpsie - nie mogę go znaleźć gapa jeden...  *no ciekawy redaktorze, przynajmniej dla mnie laika w tym temacie  o ocenę fachowców trzeba pytać maniaków na torch.pl
|
|
|
|
|
|
pozdrawiam u99 ************************************* I like  KKK
|
|
|
 |
« Odpowiedz #16 : 21-11-2008, 22:19:00 » |
|
nigdy nie czytam 
|
|
|
|
|
|
Chcę być dezerterem, który ma szansę powodzenia KNAKiŁ KKK - Kelly Kettle Klan CZUJ-DYM!
|
|
|
 |
« Odpowiedz #17 : 21-11-2008, 22:28:07 » |
|
nigdy nie czytam  Kiedyś słyszałem jak pewien adwokat pytał biegłego prof. z medycyny sądowej czy zna pogląd zawarty w jakimś podręczniku i usłyszał odpowiedź podobną do Twojej : "...panie mecenasie ja piszę podręczniki, nie czytuję ich, od tego są moi studenci..." 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #18 : 21-11-2008, 23:01:47 » |
|
oooo to własnie to 
|
|
|
|
|
|
Chcę być dezerterem, który ma szansę powodzenia KNAKiŁ KKK - Kelly Kettle Klan CZUJ-DYM!
|
|
|
 |
« Odpowiedz #19 : 22-11-2008, 10:17:17 » |
|
powiem Ci popołudniu czy ciekawy 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #20 : 22-11-2008, 11:11:53 » |
|
czy ciekawy to nie ważne.. ważne to czy chcesz kupić po przeczytaniu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #21 : 22-11-2008, 16:12:14 » |
|
Wnioski przedstawię na torch 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #22 : 22-11-2008, 17:39:39 » |
|
juz sie boję  tam mnie zjedzą 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #23 : 22-11-2008, 17:54:04 » |
|
juz sie boję  tam mnie zjedzą  Ale wcześniej usmażą HIDem... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #25 : 06-12-2008, 14:02:14 » |
|
W grudniowym numerze MMS KOMANDOS (12/2008 s.66-69) znajduje się artykuł autorstwa Sergiusza Mitina pt. "Topór czy maczeta. Jak wybrać ekwipunek w podróż"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #26 : 06-12-2008, 18:13:55 » |
|
W grudniowym numerze MMS KOMANDOS (12/2008 s.66-69) znajduje się artykuł autorstwa Sergiusza Mitina pt. "Topór czy maczeta. Jak wybrać ekwipunek w podróż" Taki artykuł tego pana był juz bodajże swego czasu w Survivalu. Nie ma jak wykopać stary artykuł, odkurzyć go i wrzucić do kolejnej gazety. Poprzednio było tak z artykulem o malych nożach. Poligon sobie załatwiłem, za jakisc czas będzie w moich rękach.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #27 : 06-12-2008, 20:27:04 » |
|
Taki artykuł tego pana był juz bodajże swego czasu w Survivalu. Nie ma jak wykopać stary artykuł, odkurzyć go i wrzucić do kolejnej gazety. Poprzednio było tak z artykulem o malych nożach. Poligon sobie załatwiłem, za jakisc czas będzie w moich rękach.
Pewnie masz ma myśli Jego artykuł pt. "Toporem czy maczetą ?", który był w Survivalu Nr 6/2004 (s.30-31)  To nie są identyczne artykuły, ten z Komandosa jest rozszerzoną wersją poprzednika  Zdjęcia też są różne, chociaż ich "bohaterowie" identyczni - w obu przypadkach Fiskars i Ka-bar, widać Pan Mitin przez te 4 lata nic nowego nie kupił lub nie dostał do testów od producenta czy dystrybutora... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #28 : 06-12-2008, 20:54:27 » |
|
Dawno, dawno temu był pan Bielecki (chyba nie przekręcam nazwiska). Pisał on książki o programowaniu w C [si]. Zaczał od cieniutkiej książeczki na ZX Spectrum, skończył na grubej na PC. Oczywiście ta z ZX Spectrum prawie w całości znalazła się w tej na PC, do tego do w książce zawsze bylo kilkadziesiąt stron różnych tabeli (kod ASCII, spis komend, itd). I tak na dobrą sprawę to winy nie ma pan M., tylko redakcja Komandosa, bo przez takie poczynania przestałem kupować tą gazetę. To prawie tak jak w histori która słyszałem: "Żona pyta się mężą, dlaczego mu zupa pomidorowa nie smakuje? Przecież w poniedziałek ci smakowała, we wtorek też ci smakował, wczoraj też, a dzisiaj już nie."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #29 : 06-12-2008, 21:01:36 » |
|
No coż dzisiejszy Komandos jest niestety jak ich strona internetowa  a szkoda bo dawno, dawno temu to całkiem niezła gazeta była...  szkoda też śp. Survivala, ale to już zupełnie inna historia...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|