trwa ładowanie paska...
08-02-2012, 00:55:35 *
Aktualności:
Wybierz jezyk:

Forum   Zaloguj się Rejestracja   Tagi
Strony: 1 2 3 ... 5 » Ostatnia +   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: plecaki firmy Tasmanian Tiger  (Przeczytany 7852 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
kaziu
Opinii: (0)
Świeża krew
*

Miejsce pobytu: Kędzierzyn-Koźle

LEAD THE WAY

Ignoruj
« : 28-01-2008, 21:16:47 »

TASMANIAN TIGER czy ktoś może coś powiedzieć o plecakach i innych produktach tej firmy?
wyczaiłem te plecaki na   http://www.asmc.de/de/Rucksaecke-Seesaecke
rhett
Świeża krew
*

Ignoruj
« Odpowiedz #1 : 03-02-2008, 15:35:49 »

Przymierzałem na targach, porządny sprzęt, porządne materiały, trochę drogi jak na polskie warunki, ale wart ceny, ciekawe rozwiązania np w plecaku medycznym....
Wuki
Ekspert

Ignoruj
« Odpowiedz #2 : 04-02-2008, 15:09:11 »

Kangur ze specops gdzieś kiedyś pisał recenzje dużego plecaka Tasmanian Tiger (a potem sprzedawał go na allegro).
regent
Opinii: (2)
Ekspert

Miejsce pobytu: Lublin

Ignoruj
« Odpowiedz #3 : 10-02-2008, 12:44:04 »

Może była już wcześniej, ale dopiero teraz trafiłem na polska strone tasmańskiego tygrysa:
http://www.tasmaniantiger.pl/

Aborygeni twierdzą, iż stron świata jest siedem: północ, południe, wschód, zachód, środek, góra i dół. Nasz świat ma dwa wymiary, ich jest w 3D!
dr_Fell
Świeża krew
*

Ignoruj
« Odpowiedz #4 : 15-01-2010, 00:16:02 »

Mam pytanie dotyczące tego plecaka: http://intranet.tatonka.com/infosys/infocgi/artintt9.dll?7714
- czy system taśm z tyłu ( to molle ?) umożliwi w miarę bezproblemowe zaczepienie na nim troków tak, żeby w miarę stabilnie przypiąć z tyłu 4 kg statyw (czy obciążenie tych taśm nie będzie za duże) ? Czy też lepiej sprawdzą się w tym plecaki które mają standardowo troki z tyłu jak Arizzon Wolverine czy Wisport Reindeer ?
kilroy
Opinii: (4)
Aktywny użytkownik

Miejsce pobytu: Bolesławiec

Ignoruj
« Odpowiedz #5 : 25-07-2010, 23:27:06 »

W 3 numerze dwumiesięcznika SpecialOps była recenzja plecaka Tasmanian Tiger'a. Warto Uśmiech

http://www.tactical.pl/forum/index.php/topic,67270.0.html - kurtka Berghaus, Camelbak MULE, tanie książki - sprzedam

Mój kanał na youtube:
http://www.youtube.com/user/kilroyPL?feature=mhum

I’ll give you my spork, when you take it from my cold, dead hands!
KnockeR
Opinii: (12)
Ekspert

When the Zombies come, I'll be ready!

Ignoruj
« Odpowiedz #6 : 26-07-2010, 15:15:09 »

Hehe dziś zamieściłem reckę mojego TT http://zombie-zone.pl/wyposazenie/tasmanian-tiger-document-bag/ może Ci pomoże Uśmiech Ogólnie oceniam firmę bardzo dobrze bo używam tej torby praktycznie codziennie.

Zombie Zone - Survival w świecie postapokalipsy!
DOŁĄCZ DO ŁOWCÓW ZOMBIE
LYSY8
Ekspert

Miejsce pobytu: okolice stolyycy

LORD OF WAR ;)

Ignoruj
« Odpowiedz #7 : 18-08-2010, 12:30:16 »

Witam wszystkich serdecznie bo to mój pierwszy tu post  Mrugnięcie
Ja tez mam pytanko co do plecaka TT Raid Pack MKII   czyli ten http://www.tasmaniantiger.pl/index.php/produkty?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=54&category_id=1

Więc:
Mam możliwość odkupienia od kumpla ten plecak za 600zł (jak nowy,raz użyty) normalnie kosztuje 720zł.
Plecak Zmacałem na maksa  Duży uśmiech przymierzałem,wsadziłem ok 10kg ,leży idealnie,super wykonanie,nie mam do czego się przyczepić Niezdecydowany
Pasuje mi zajebiaszczo (oprócz koloru CB,ale wytrzymam)
Zdecydowałem się na niego w 95% (jak tylko posprzedaję inne plecaki ,żeby kasę mieć  Mrugnięcie )
Ale zostaje jeszcze 5% NIEPEWNOŚCI .
czy za 600zł można kupić coś jeszcze lepszego?
Albo porównywalnego ciut taniej?
Wiem że to trochę naiwne pytania  Duży uśmiech ale tego plecak bedę używał 2-3 razy w roku na  4-5dniowych wypadach.
I tak troszkę żal tyle kasy bo oczy chcą a portfel krzyczy NIE!!!!
Już dawno temu nauczyłem się inwestować w dobry sprzęt, no ale żal 600zł Mrugnięcie

Tu był fajny gif-ale przerobili na krzesło Język
W światowym obrocie znajduje się ponad 550 mln sztuki broni.Co dwunasty człowiek na Ziemi ma broń.Pytanie tylko..jak uzbroić 11pozostałych.Więc..nazywasz mnie złem..ale niestety dla ciebie..jestem złem koniecznym. Juri O
inżynier
Aktywny użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #8 : 18-08-2010, 15:10:41 »

Odpowiadając na twoje zasadnicze pytanie czy można kupić coś lepszego od plecaka TT wg. mnie nie.
Używam modelu operation pack 2 moich znajomych używa Mission Bag a jeden raida I.
Wiele różnych plecków miałem, wiele widziałem jak dla mnie klasa sam dla siebie.

Terminus est.
Ksiądz6
Aktywny użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #9 : 18-08-2010, 16:46:31 »

Mam  neck poucha TT, aż za porządnie wykonana rzecz. Jest z cordury i strasznie się pociłem mając go na sobie. Przed wyjazdem na Blisko Wschód dostałem Tatonka Skin Security Pocket i dużo bardziej sobie chwalę. Miałem do czynienia z którymś z plecaków patrolowych TT i był naprawdę dobrze zrobiony. Minusem TT są przede wszystkim ceny jak na polską kieszeń.
LYSY8
Ekspert

LORD OF WAR ;)

Ignoruj
« Odpowiedz #10 : 19-08-2010, 08:04:43 »

No dzięki serdeczne za odp Mrugnięcie
Na 98%  się zdecydowałem na niego Duży uśmiech
Już tylko tak dla zaspokojenia ciekawości (i uciszenia sumienia,bo jeszcze jęczy) powtórzę pytanie:
-A można kupić coś porównywalnego trochę taniej?(chodzi mi o taki litraż i podobny krój (oprócz Milteca i MFH  Język)

W światowym obrocie znajduje się ponad 550 mln sztuki broni.Co dwunasty człowiek na Ziemi ma broń.Pytanie tylko..jak uzbroić 11pozostałych.Więc..nazywasz mnie złem..ale niestety dla ciebie..jestem złem koniecznym. Juri O
inżynier
Aktywny użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #11 : 19-08-2010, 10:14:38 »

Porównywalnego jakościowo i funkcjonalnie raczej nie ma więc chyba tylko pod względem litrażu i jakości wykonania.

Terminus est.
supelek
Zaawansowany użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #12 : 19-08-2010, 11:18:00 »

-A można kupić coś porównywalnego trochę taniej?(chodzi mi o taki litraż i podobny krój (oprócz Milteca i MFH  Język)

zdecydowanie. calkowicie porownywalne sa reindeer i racoon  z wisporta i wolverine monolith z arrizona. wychodzi duzo taniej. rozumiem ze chcesz kupic raz a dobrze zeby miec spokojna glowe co do jakosci ale czysto realistycznie pod wzgledem uzytecznosci czy wytrzymalosci konstrukcji nie bedzie roznicy. w wisporcie masz tez opcje modyfikacji konstrukcji i nawet z tym wydzie duzo taniej a rownie dobrze tu masz watek www.tactical.pl/forum/index.php/topic,64149.0.html  zapytaj tez na tym forum makato czy w arrizonie czegos nie utargujesz bo maja bardzo przemyslana konstrukcje.
LYSY8
Ekspert

LORD OF WAR ;)

Ignoruj
« Odpowiedz #13 : 19-08-2010, 13:02:11 »

wisport  Szok Szok
Ja pierdziuuuu Szok Toto faktycznie solidnie wygląda,i na pierwszy rzut oka jeszcze fajniejszy Duży uśmiech
Po h..j pytałem Co? Co?
 To teraz muszę się zastanowić bo np,Reindeer55  na alledrogo sa po 350zł  Duży uśmiech
A nawet bardziej mi ise podoba niż TT Raid.

KnockeR
Opinii: (12)
Ekspert

When the Zombies come, I'll be ready!

Ignoruj
« Odpowiedz #14 : 19-08-2010, 14:28:21 »

calkowicie porownywalne
No stary nie rozwalaj mnie miałeś wszystkie 4 na sobie Chichot? Chyba nawet ich na żywo nie widziałeś...

Zombie Zone - Survival w świecie postapokalipsy!
DOŁĄCZ DO ŁOWCÓW ZOMBIE
Strony: 1 2 3 ... 5 » Ostatnia +   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: