|
« Odpowiedz #60 : 06-02-2009, 10:18:36 » |
|
na Szaszłyka nigdy nie narzekałem..zawsze wywiązywał się z umów mogę polecić jeszcze jeden sklep ; http://www.rwscetus.com/oferta.htmkupowałem u nich butelkę camela i wszystko pięknie i gładko poszło
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #61 : 29-01-2010, 23:00:25 » |
|
Ja chciałem polecić tylko jeden sklep: www.cqbtactical.pl
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #62 : 05-02-2010, 17:05:18 » |
|
Zdecydowanie polecam: taktyczni.pl (mich123) - szybko i pewnie. Bardzo natomiast odradzam: zielonysklep.pl - owszem towar przychodzi szybko, ale problemy zaczynają się przy próbie reklamacji. W moim przypadku przy ewidentnych wadach materiału (but rozwarstwił się na czubie), dowiedziałem się, że nie potrafię dobrać sobie rozmiaru butów (wg. sklepu mam jedną nogę dużo większą). Oprócz tego nie odpowiadają na maile.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #63 : 08-02-2010, 12:23:10 » |
|
Nie widziałem na liście. www.8a.pl  Dobry sklep. Zakupiłem tam parę rzeczy. W jednej przesyłce zapomnieli dołożyć jakieś pierdółki pisałem w piątek reklamację w poniedziałek był list z brakującym elementem. Zdecydowanie polecam bo dopiero w takich sytuacjach można ocenić sklep całkowicie. O Michu i Specshopie już nie będę pisał elaboratów bo już są napisane-dopiszę tylko plusik przy nazwie 
|
|
|
|
|
|
Ludzie dawniej byli sobie bliżsi, broń nie niosła tak daleko.
|
|
|
 |
« Odpowiedz #64 : 08-02-2010, 12:56:45 » |
|
O fakt, ostatnio też kupiłem tam kilka rzeczy i bez zarzutów sie spisali. Zawsze było info czy kasa doszła, kiedy przesyłka wyszła etc.
|
|
|
|
|
|
Chcę być dezerterem, który ma szansę powodzenia KNAKiŁ KKK - Kelly Kettle Klan CZUJ-DYM!
|
|
|
 |
« Odpowiedz #65 : 02-06-2010, 23:56:50 » |
|
Witojcie ! Czy bylibyście tak łaskawi i napisali mi kilka linków ze sklepów typu DealExtreme ?  Z góry dziękuje i pozdrawaim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #66 : 03-06-2010, 00:06:00 » |
|
http://www.focalprice.com/Zdajesz sobie sprawę,że ich towar to większości tandeta?
|
|
|
|
|
|
POZDRAWIAM. Jeśli nie mam czegoś przy sobie ,to znaczy ,że nie jest do niczego potrzebne. "Przecieki z samej góry mam, Chłopaki, idzie potop!"
|
|
|
 |
« Odpowiedz #67 : 03-06-2010, 13:57:29 » |
|
Kaidomain.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #68 : 06-09-2010, 23:35:11 » |
|
To jak sie tak polecamy  To ja też polecę www.e-mundury.plAle sklep stacjonarny,jest to głównie sklep z MIWO L,ale ma też i inne rzeczy. Za każdym razem ma ich coraz więcej  Jezeli chodzi o sklep@ to musicie sie uzbroić w cierpliwość bo gościu wszystko sam powoli ogarnia  i na stronie niema nawet połowy tego co w stacjonarnym. Stacjonarny jest pod Wawą w MAKSIMUSIE. Gościu sie na tym zna i to lubi  więc też i doradzi. Ale największy plus to że na hasło "ŁYSY coś mówił o rabacie"jest rabat 
|
|
|
|
|
|
Tu był fajny gif-ale przerobili na krzesło W światowym obrocie znajduje się ponad 550 mln sztuki broni.Co dwunasty człowiek na Ziemi ma broń.Pytanie tylko..jak uzbroić 11pozostałych.Więc..nazywasz mnie złem..ale niestety dla ciebie..jestem złem koniecznym. Juri O
|
|
|
 |
« Odpowiedz #69 : 07-09-2010, 08:21:27 » |
|
Faktycznie fajny sklep, ale ostatnio zdarzyło im się realizować moje zamówienie przez z górą dwa tygodnie. Powodem opóźnienia były braki towaru (który jednakowoż na stronie sklepu widniał jako dostępny), przez co musiałem ponawiać swoją ofertę. Mimo to doceniam duży asortyment i jakość towaru oraz generalnie - niezawodność usług (to nie pierwsze moje zamówienie u nich).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #70 : 07-09-2010, 08:44:17 » |
|
Ze swojej strony polecam sklepy (w większości już te wymienione wyżej, ale potwierdzam informacje): - cqbtactical.pl - 8a.pl - military.pl - kolba.pl - vest.pl - azymut.waw.pl - specshop.pl - bron.pl - armyworld.pl - arobron.pl - taktyczni.pl - artemix.com.pl - swissknife.pl - asgshop.pl - wagabunda.eu - e-horyzont.pl We wszystkich robiłem zakupy i raczej nie zawiedli mnie, więc polecam z czystym sumieniem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #72 : 18-02-2011, 13:22:14 » |
|
http://www.outdoorzy.pl/Polecam. Zamówienie złożyłem w środę o 15, czwartek rano zakupy były u mnie. Racjonalne ceny za szpej i wysyłkę.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #73 : 18-02-2011, 14:40:03 » |
|
www.e-militaria.plNie znalazłem na liście Dwa tygodnie temu kupowałem u nich buty, okazało się, że mieli błąd w magazynie i nie mieli tych butów co chciałem. Zaproponowali mi zwrot przelanych już przeze mnie pięniędzy, lub ekstra cenę na inne buty. Skorzystałem z tej drugiej opcji i tak stałem się szczęśliwym posiadaczem: StarForce Sek Elite LTR WP HI  Także mogę ich polecić za proklienckie podejście i ekspresowe załatwienie sprawy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #74 : 29-03-2011, 21:54:23 » |
|
Ja polecam Rockcentric we Wrocławiu przy Szczytnickiej ( http://www.rockcentric.pl/ ). Kupowałem u nich kurtkę, raki i czekan. Fajne marki, których brakuje sąsiadom i obsługa, która nie wciska kitu. Po przekroczeniu progu 1k PLN karta stałego klienta z jakimś tam rabatem. Edzia: Currahee też polecam. W środę po południu telefon, że na piątek potrzebny plecak na bukłak, w piątek plecak na plecach 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 29-03-2011, 22:01:25 wysłane przez Patek »
|
|
|
|
|
|