trwa ładowanie paska...
08-02-2012, 01:20:22 *
Aktualności:
Wybierz jezyk:

Forum   Zaloguj się Rejestracja   Tagi
Strony: Pierwsza « 1 2 3 4 5 6 » Ostatnia +   Do dołu
  Drukuj  
Autor Wątek: Polecane sklepy ze sprzętem.  (Przeczytany 11927 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przeglądają ten wątek.
francuz
Opinii: (0)
Nowy użytkownik
*

Ignoruj
« Odpowiedz #30 : 16-10-2008, 15:19:18 »

Na specshopie robiłem kilka zakupów i gość z UPSa był zawsze następnego dnia (hmm ok, raz był po dwóch dniach Mrugnięcie).
wermont
Opinii: (1)
Zaawansowany użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #31 : 17-10-2008, 14:14:49 »

MINUS gunsmoke - rzetelnie, wysylka na czas, szybki kontakt. Niepowazne podejscie do klienta, srednia znajomosc wlasnego sprzetu Uśmiech Bede tam kupowac, gdy zostane zmuszony. Odstrasza mnie chaotyczna szata graficzna strony i katalogowanie sprzetu.

NEUTRAL arobron - z dwa lata temu wpadka - czekalem na noz bardzo dlugo, az sie okazalo, ze dopiero sprowadzaja - czekalem pare tygodni. Dwie inne transakcje bez problemu - nawet raz dzwonili i doradzali. Sumarycznie wychodzi na neutralny stosunek.

DUZY PLUS taktyczni.pl a raczej mich123 - bardzo fajnie, milo i przyjemnie. Raz jakis error powstal, ale Mich zdazyl go skorygowac zanim doszlismy do sedna problemu. Tutaj z przyjemnoscia bede wracac.

NEUTRAL military.pl - kupowalem na miejscu - bez problemow. Cene miewaja ostro zawyzone. Da sie potargowac( na miejscu).

PLUS fort( czy jakos tak) - jakies drobnostki z tego kupowalem przez alledrogo + MRE. Zadnych problemow.
adampawlowski
Opinii: (4)
Zaawansowany użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #32 : 17-10-2008, 16:46:03 »

Witam! Wczoraj dotarły do mnie zakupy po trzech dniach nie najgorzej.
grzdyl
Użytkownik
**

Ignoruj
« Odpowiedz #33 : 14-12-2008, 10:27:01 »

www.arizzon.com – szybkie odpowiedzi na maile, bezproblemowa dostawa kurierska no i zadowolenie z towaru Uśmiech
adampawlowski
Zaawansowany użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #34 : 17-12-2008, 08:56:25 »

Polecam www.armyworld.pl zamówienie doszło w dwa dni. Www.rengershop.pl troche mnie rozczarował bo ciężko sie do nich dodzwonić nie mieli wszystkiego co zamówiłem i  wszystko przeciągneło się do trzech tygodni. Może to spowodowane było zamieszaniem ze względu na zmiane siedziby sklepu.
super
Kierownik forum
Opinii: (6)
*

Miejsce pobytu: Częstochowa

szczęśliwy tato

« Odpowiedz #35 : 17-12-2008, 09:56:26 »

Www.rengershop.pl troche mnie rozczarował bo ciężko sie do nich dodzwonić nie mieli wszystkiego co zamówiłem i  wszystko przeciągneło się do trzech tygodni.

to chyba nie znaczy że sklep jest dobry czy zły ....zamówiłeś coś czego nie ma na stanie

Szkolenia survivalowe i taktyczne www.survivaltech.pl

Szyję różne taktyczne rzeczy na zamówienie www.supertac.pl
pecado
Szef
*

Miejsce pobytu: Gdańsk

Think quick, think forward

« Odpowiedz #36 : 17-12-2008, 10:24:33 »

to chyba nie znaczy że sklep jest dobry czy zły ....zamówiłeś coś czego nie ma na stanie
sklep, który sprzedaje rzeczy, których nie ma na magazynie jest ok?

pozdrawiam
pecado
Cytuj z: porcelain
W lesie? Bez tytanów jeść? Jak kurwa jakiś dziki..?

torch.pl - tam, gdzie idą latarki ## Q
super
Kierownik forum
Opinii: (6)
*

Miejsce pobytu: Częstochowa

szczęśliwy tato

« Odpowiedz #37 : 17-12-2008, 10:30:44 »

a skąd wiesz z tych skąpych informacji jak to wyglada ?;-)

Szkolenia survivalowe i taktyczne www.survivaltech.pl

Szyję różne taktyczne rzeczy na zamówienie www.supertac.pl
pecado
Szef
*

« Odpowiedz #38 : 17-12-2008, 10:33:11 »

Kolega zamówił sprzęt, którego sklep nie miał. To są skąpe informacje? W normalnych warunkach mówilibyśmy o podwazaniu wiarygodności sprzedawcy...

pozdrawiam
pecado

francuz
Nowy użytkownik
*

Ignoruj
« Odpowiedz #39 : 17-12-2008, 11:24:28 »

Rangershop ma to do siebie, że domawia rzeczy których nie ma na stanie nie informując o tym klienta. Stąd zazwyczaj długie czekanie na towar. Przerabiane przeze mnie i znajomych. Można u nich kupować tylko kiedy nam się nie śpieszy kompletnie  Mrugnięcie
adampawlowski
Zaawansowany użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #40 : 17-12-2008, 20:16:49 »

Z sześciu rzeczy , które zamówiłem nie było jednej i chociaż dzwoniłem kilka razy dopytując o rozmiar to miła pani nie powiedziała mi , że rozmawiamy o rzeczy której nie ma na sklepie,poinformowała mnie o terminie ( 7 dni  wysyłka) na tym rozmowa się skończyła. Po dwóch tygodniach zadzwoniłem i zpytałem o przesyłkę pani powiedziała , że nie mają jednej rzeczy i musimy czekać, ale wcześniej o tym nie mówiła dlatego napisałem troszkę rozczarowany i może to za mocne słowa. Po trzech dniach dzwoniąc usłyszałem , że dalej musimy czekać to zrezygnowałem z tej jednej rzeczy i za trzy dni miałem w domu całą reszte . Rzeczy, które przysłali są ok i jestem zadowolony, ale następnym razem bede juz mądrzejszy i dopytam o towar. Myślę, że teraz troche jaśniej to napisałem wczoraj byłem już zmęczony nie miejcie mi za złe. Pozdrawiam!
« Ostatnia zmiana: 18-12-2008, 08:19:57 wysłane przez adampawlowski » Zapisane
Ksiądz6
Aktywny użytkownik

Ignoruj
« Odpowiedz #41 : 17-12-2008, 21:16:48 »

Rangershop ma to do siebie, że domawia rzeczy których nie ma na stanie nie informując o tym klienta. Stąd zazwyczaj długie czekanie na towar. Przerabiane przeze mnie i znajomych. Można u nich kupować tylko kiedy nam się nie śpieszy kompletnie  Mrugnięcie

Zgadzam się całkowicie. Dwa lata temu miesiąc przed wyjazdem zagranicznym zamówiłem buty pustynne. Okazało się oczywiście, że nie ma ich na stanie. Obsługa Rangershopu wiedziała gdzie i kiedy jadę, jednak do ostatniej chwili obiecywali, że buty dojdą na czas...Nie doszły...
grzdyl
Użytkownik
**

Ignoruj
« Odpowiedz #42 : 22-12-2008, 21:50:35 »

sklep, który sprzedaje rzeczy, których nie ma na magazynie jest ok?

gdyby sklepy internetowe handlowały tylko tym co mają na stanie, to handel by się chyba zatrzymał. Nie bądżmy naiwni , tak pięknie to nigdy nie będzie. Ale zgadzam sie, że podstawa to informacja, dobrze wiedzieć czego się spodzieawać (względnie czego się nie spodziewać Mrugnięcie)
SWAT
Ekspert

Miejsce pobytu: Pabianice

Mountain Warfare

Ignoruj
« Odpowiedz #43 : 23-12-2008, 07:49:06 »

co do military.pl to zamówiłem kiedyś towar którego faktycznie nie mieli na magazynie, ale oczywiście że widniał u nich na stronie jako dostępny i w bazie danych też go mieli, zadzwonili do mnie i wyjaśnili sprawę że czas oczekiwania do 3 tygodni bo muszą sprowadzić z USA. Trochę mnie to rozśmieszyło, ale mają u mnie kredyt zaufania bo sie potrafili przyznać do błędu i sami pociągnęli sprawę dalej a nie że to klient ma wydzwaniać i się prosić

"Jeśli w jakimś człowieku zespolą się zdolności przywódcze z
nieprzeciętną inteligencją i charakterem, formuje się wtedy jednostka,
przed którą może nie być osiągnięć niemożliwych"
pecado
Szef
*

« Odpowiedz #44 : 23-12-2008, 08:19:06 »

gdyby sklepy internetowe handlowały tylko tym co mają na stanie, to handel by się chyba zatrzymał. Nie bądżmy naiwni , tak pięknie to nigdy nie będzie.
Ale zgadzam sie, że podstawa to informacja, dobrze wiedzieć czego się spodzieawać (względnie czego się nie spodziewać Mrugnięcie)
Może byłem zbyt kategoryczny w tonie, ale to miałem na myśli. Jasna sprawa, że w interesie sklepu jest mieć wystawioną możliwie szeroką ofertę, nawet taką, której stan magazynowy wynosi zero.
Są jednak sklepy, które mają informację o dostępności, o możliwości indywidualnego zamówienia jeśli klient sobie życzy lub po prostu o braku (chwilowym, zawsze chwilowym Mrugnięcie ) na zapleczu. Nie wyobrażam sobie sytuacji, gdy poważny sklep (tzn. chcący za takowy uchodzić) pozwala klientowi zapłacić i potem wozi go mamiąc obietnicami bez pokrycia.

SWAT - zaznaczam, że pytam z ciekawości - Twoja przygoda miała miejsce w czasach "starego" sklepu czy już tego nowego, w którym mają informację o dostępności?

pozdrawiam
pecado

Strony: Pierwsza « 1 2 3 4 5 6 » Ostatnia +   Do góry
  Drukuj  

Skocz do: