|
« : 25-07-2006, 20:40:32 » |
|
potrzebuje na gwalt - na piatek rano hamak - taki co to sie po "zwinieciu" w kieszen zmiesci - rozporki se na miejscu dostrugam znajom cos ? polecaja ? za ile ? gdzie ? czy wytrzyma mnie i kolezanke ......statycznie ....statycznie = sen :cheesey: o taki np http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=60_112&products_id=565&osCsid=6ba23d0546154f7f9a00805fbe3fdbcb
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 25-07-2006, 20:43:14 wysłane przez uwak »
|
|
mic2@chrome.pl - jabber - misiu co to ? - grzyb kochanie .... - jaki grzyb misiu ? - atomowy kochanie... - to co my teraz zrobimy ? - ...dobijemy tych co przezyli .... a potem ich zjemy ...
|
|
|
 |
« Odpowiedz #1 : 26-07-2006, 13:17:39 » |
|
W każdym demobilu taki hamak dostaniesz. A czy wytrzyma? nie mam pojęcia, ale stawiałbym na nie 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #2 : 26-07-2006, 13:56:45 » |
|
Wytrzyma. Spanie w dwie osoby w takim ustrojstwie to nie jest dobry pomysł. Straszna katorga.
Kup sobie dodatkowo z parę metrów mocnej linki, bo nie zawsze ta linka przy hamaku wystarcza, jak jest duży odstęp pomiędzy drzewami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #3 : 26-07-2006, 18:00:40 » |
|
czy wytrzyma spanie we 2 .......pasywnie i aktywnie - powiem w poniedzialek
|
|
|
|
|
|
mic2@chrome.pl - jabber - misiu co to ? - grzyb kochanie .... - jaki grzyb misiu ? - atomowy kochanie... - to co my teraz zrobimy ? - ...dobijemy tych co przezyli .... a potem ich zjemy ...
|
|
|
 |
« Odpowiedz #4 : 26-07-2006, 19:55:23 » |
|
Od bardzo dawna mam taki hamak kupilłem go za jakies 22zł nie nadaje sie do spania, nadaje sie do krótkiego odpoczynku to wszystko. To nie typ hamaka ze stelażem.
|
|
|
|
|
|
Praise the Lord and pass the ammunition!
|
|
|
 |
« Odpowiedz #5 : 26-07-2006, 20:36:16 » |
|
potrzebuje na gwalt hamaki sa niewygodne do gwaltu, ciezko trafic jak sie kolibie 
|
|
|
|
|
|
"...Każdy z was jest łodzią, w której Może się z potopem mierzyć, Cało wyjść z burzowej chmury Musi tylko w to uwierzyć..." - J.Kaczmarski
"...żyj tak, byś zawsze wiedział po co..." - J.Kaczmarski
|
|
|
 |
« Odpowiedz #6 : 26-07-2006, 21:44:41 » |
|
co ty mowisz wogole ppan  ja mam z azymuta - choc inny niz na stronie w piatek zteszcze zawsze mozna kocyk i do lasu .......... a poprzeczki z kijka przeca
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #7 : 26-07-2006, 22:45:12 » |
|
toz kocyk to rozpusta w lesie, na darni wysuszonej upalami to jest dopiero przezycie  a hamak limituje mozliwosci rozmaitych origami z bialoglowa, no bo np jak tu stanac na hamaku :special: powodzenie czekamy na fotki z "testow:  pozdro P_P
|
|
|
|
|
|
"...Każdy z was jest łodzią, w której Może się z potopem mierzyć, Cało wyjść z burzowej chmury Musi tylko w to uwierzyć..." - J.Kaczmarski
"...żyj tak, byś zawsze wiedział po co..." - J.Kaczmarski
|
|
|
 |
« Odpowiedz #8 : 26-07-2006, 22:58:16 » |
|
bialoglowe na hamak a stanac Obok i sie samo robi ..... buehehehhehe
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #9 : 27-07-2006, 00:30:23 » |
|
te hamaki z siatki to kupa straszna ...spanie nie wchodzi w rachubę a co dopiero jakieś figle..no chyba że jakiś hardcore ;-) nie polecam ...kilka lat temu uskutecznialiśmy spanie w tym na obozie wędrownym ...5 sztuk mieliśmy ..co noc wykruszała się jedna osoba ...ja odpadłem po nocnej katapulcie w kierunku ziemii ;-)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #10 : 28-07-2006, 20:16:28 » |
|
gdzieś czytałem że można w niego łapać ryby... ale nigdy nie testowałem :cheesey:
|
|
|
|
|
|
Praise the Lord and pass the ammunition!
|
|
|
 |
« Odpowiedz #11 : 30-07-2006, 23:35:57 » |
|
no ...parami ciasno bylo - fakt = choc raz zmiescila sie i trojka - w poprzek natomiast co do chillloutowania sie w hamaku ....  :cheesey: :cheesey: :cheesey: :cheesey: mistrzostwo swiata po prostu ...choc moglby byc dluzszy ....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #12 : 02-08-2006, 00:05:32 » |
|
...choc moglby byc dluzszy .... :shy:
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
« Odpowiedz #14 : 10-04-2008, 21:27:56 » |
|
No i nie zrecenzował po użytkowaniu  Indianie jakoś wytrzymują całe życie w hamaku, a wy nie potrafiliście przespać jednej nocy? Tacy z was taktyczni ludzie? ;P Faktem jest, że na hamaku za ~30 złotych nie ma co się dziwić, że niewygodnie. Cejrowski ma jakiś wojskowy hamak, armii brazylijskiej chyba, który po zwinięciu też mieści się do kieszeni. W dżungli wypoczywał na nim nie raz. Ale w Amazonii lepiej się pomęczyć na byle jakim hamaku niż dostać w dupę od jakiegoś egzotycznego owada leżąc na glebie.
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: 10-04-2008, 21:35:08 wysłane przez Mikko »
|
|
"Dobrze wiedzieć, że gdzieś tam jest Koleś wyluzowany za nas wszystkich, grzeszników..." Big Lebowski
|
|
|
|